Un şofer din Chişinău şi-a găsit Hyundai-ul grav avariat, iar acum caută martori împreună cu poliţia pentru a găsi făptaşul

19 August 2022, 08:42
Redacţia PiataAuto.md
Uneori, mai poţi înţelege situaţii în care o maşină parcată este niţel acroşată, iar în asemenea cazuri e preferabil ca vinovatul fie să aştepte, fie să lase cel puţin un bileţel şi să anunţe el poliţia pentru a informa. Totuşi, un şofer din Chişinău şi-a găsit ieri maşina pe care o lăsase parcată nu doar acroşată, ci puternic accidentată, iar făptaşul dispăruse.
Maşina sa era parcată pe strada Ismail, în apropiere de Albişoara, într-una din fâşiile adiacente drumului principal. Aceasta i-a fost lovită într-un mod neclar, aparent din faţă, întrucât roata a fost lovit şi întoarsă spre stânga, braţul de virare fiind cel mai probabil rupt, întrucât volanul a rămas nemişcat. Pe lângă asta, aripa faţă stânga e complet deteriorată, ambele portiere pe stânga, bara de protecţie faţă şi aripa spate, iar farul stâng pare a fi rupt din elementele de fixare. O asemenea reparaţie, făcută corect, ar avea şi un cost exorbitant.
Dar, în mod normal acest cost ar fi fost acoperit de poliţa RCA a vinovatului, dacă acesta nu fugea de la faţa locului. Acum, însă, şoferul de Hyundai speră că poliţia va găsi vinovatul şi a făcut totodată apel la posibil martori care au văzut accidentul. Aceştia pot suna la 112 şi oferi informaţiile pe care le au. Şoferul de Hyundai spune că există un singur martor identificat acum dintre locatarii din preajmă, care declară că accidentul ar fi fost provocat de un Mercedes, fiind indicate şi două posibile cifre de pe plăcuţa de înmatriculare, însă informaţia oferită e destul de vagă, de asta face apel la oricine ar fi văzut sau filmat momentul accidentului sau după accident, să ofere informaţiile de care dispune poliţiei.
0
5,163
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!