(VIDEO) În contrast cu autostrăzile din Germania, cum arată un microbuz chinezesc condus prin Africa, după aproape 20 ani de exploatare

24 August 2022, 16:12
Redacţia PiataAuto.md
Tendinţa youtuber-ilor din zilele noastre de a se filma cu maşini ultra-performante pe autostrăzile perfect din Germania, în încercarea de a atinge viteze maxime, adeseori de peste 300 km/h la oră, e una interesantă, dar adeseori uităm că lumea e mult mai mare şi mai diversă de atât, iar experienţa de condus e foarte diferită în unele regiuni. Un youtuber din Africa şi-a rugat un amic, şofer de microbuz taximetru în Congo, să filmeze experienţa sa de condus, experienţă care a fost într-un contrast absolut cu cea de pe autostrăzile din Germania.
Şi mai interesant e faptul că microbuzul e unul chinezesc, un Foton, din 2003, creat ca o clonă a lui Toyota Hiace. Aşa că starea actuală a microbuzului, după 20 de ani de exploatare prin condiţiile Africii, e una dincolo de orice imaginaţie, atât la interior cât şi exterior. Totuşi, motorul pare să fi rezistat destul de bine, întrucât funcţionează ritmic şi fără probleme care pot fi auzite.
În rest, fireşte, condusul unui asemenea vehicul e o experienţă pe care nu prea şi-ar dori-o cineva. Dar, pentru o parte a lumii, acestea sunt realităţile zilnice. Poţi vedea totul în video-ul de mai jos, de unde, în esenţă, cam în primele 30 de secunde toată imaginea devine cât se poate de clară.
0
2,309
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!