(VIDEO) Un accident care era clar că o să se întâmple din minutul de dinaintea lui, surprins pe serpentinele de la Hânceşti

18 Martie 2024, 09:05
Redacţia PiataAuto.md
Uneori, pe drumurile publice poate fi observat câte un şofer care circulă atât de ignorant faţă de siguranţa rutieră, încât ne spunem că un accident e iminent să se întâmple în cel mai scurt timp. Exact o asemenea situaţie a fost surprinsă ieri pe serpentinele de la Hânceşti, din Moldova, într-un accident despre care se putea spune clar că se va produce în minutul de dinaintea lui.
Şoferul unui VW Caddy iese iniţial la o depăşire neregulamentară, peste linia continuă, iar când să încheie această depăşire în mod clar are probleme în a se încadra în curbă, ajungând parţial pe acostament.
Asta nu-l învaţă minte, însă, şi ceva mai încolo mai iese la o depăşire neregulamentară în pantă, pe un drum care încă mai e pestriţat de serpentine. Inevitabil, după ce termină acea depăşire neregulamentară, se pomeneşte cu o curbă bruscă în faţa sa, iar maşina nu s-a mai putut încadra în viraj şi a lovit din plin un Opel Zafira, care circula regulamentar pe sensul său de circulaţie.
Din fericire, airbag-ul din Opel s-a declanşat şi nimeni n-a fost rănit, fapt care ne-a fost confirmat şi de poliţia din Hânceşti.
Am vrut de asemenea să aflăm dacă şoferul din VW era în stare de ebrietate, întrucât condusul haotic al acestuia ne-a dus la o asemenea supoziţie, dar cei de la poliţia Hânceşti ne-au informat că ambii şoferi au avut 0,00 mg/L la testul de alcoolemie.
Vezi toată situaţia surprinsă în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / GBM
0
3,911
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!