Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Cum erau promovate cândva modelele Aro din seria 24 şi capacităţile lor către publicul occidental

16 Septembrie 2022 - 20:48
Redacţia PiataAuto.md
Aro 244, 242 şi toate celelalte derivate ale seriei 24 au fost printre cele mai reuşite modele pe care le-a produs România în acea perioadă şi de multe ori când vorbim de aceste modele Aro spunem că ele ar fi avut un loc în lumea auto şi azi, ca offroader-e atemporale, accesibile şi capabile să înainteze nepretenţios oriunde. E interesant să vedem, însă, cum erau promovate aceste modele către publicul occidental, în anii când producţia lor mai avea loc.
Un film produs în România din acei ani, cu o coloană sonoră în engleză, arată într-un mod curios cum erau promovate aceste modele Aro către publicul occidental. În film se vorbeşte şi despre calitatea fabricării, şi despre testele pe care le trecea orice Aro înainte de a ieşi de pe poarta uzinei, dar mai ales despre capacităţile excepţionale de înaintare în offroad a modelelor Aro.
Râuri de până la 60 cm adâncime, stânci, nisipuri mişcătoare, pante de munţi — toate aceste condiţii de relief erau uşor de cucerit pentru Aro. Indiferent de anotimp.
Vezi acest film de promovare Aro de cândva în primele 10 minute din video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter