(VIDEO) Duel pe asfalt şi-n afara lui, între Ford F-150 Raptor R şi Ram TRX, două pick-up-uri cu V8-uri de 700 CP

21 Noiembrie 2022, 12:08
Redacţia PiataAuto.md
Pick-up-urile sunt în continuare una din cele mai adorate forme de caroserii în SUA, şi pentru că există atâta admiraţie şi solicitare pentru ele, există şi versiuni cu motorizări fabuloase, de 700 CP. Şi nu vorbim de motoare electrice, ci de V8-uri mari, supraalimentate, care-şi dezlănţuie forţa într-un mod sonor, în timp ce golesc rezervorul de benzină. Două dintre ele, cu putere aproape identice, au fost puse într-un duel direct în Canada.
E vorba de Ford F-150 Raptor R, model care vine echipat cu un V8 supraalimentat de 5,2 litri, care scoate 700 CP în unităţi americane şi 709 CP în unităţi europene, cu un cuplu de 867 Nm. De cealaltă parte e Ram TRX, cu un V8 supraalimentat de 6,2 litri, care scoate 702 CP în unităţi americane şi 711 CP în unităţi europene, cu 882 Nm cuplu maxim. Fordul e mai uşor, cântărind 2.669 kg, faţă de Ram, care are 2.880 kg. Dar TRX şi-a câştigat deja o reputaţie de invincibil în segmentul său. Va fi, oare, Ford capabil să-l învingă?
Ei bine, pe asfalt, cu start de pe loc, nu a reuşit. A făcut-o însă la duelul cu start în mişcare. Iar pe lângă duelurile pe asfalt, cele două pick-up-uri au mai avut unul în afara asfaltului, pe pământ umed, acoperit cu iarbă. Şi TRX a învins din nou, urmat îndeaproape de Ford.
Vezi totul în duelul de mai jos.
1
1,423
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!