Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Pedeapsă imediată, livrată de poliţia din Moldova unui şofer care vrea să economisească timp şi manevrează chiar în faţa unui echipaj

19 Noiembrie 2022 - 08:19
Redacţia PiataAuto.md
Intersecţia cu sens giratoriu de la stările Albişoara, Negruzzi, Gararin şi Cantemir poate fi aglomerată în orele de trafic mai intens, ducând la rânduri de trafic de câteva sute de metri. Dar, chiar şi atunci când ai nevoie să faci o întoarcere înapoi pe acelaşi drum, tot trebuie să stai în aşteptare, să traversezi sensul giratoriu şi să revii, sau să planifici din start altă rută. Un şofer din Chişinău a vrut, însă, să economisească timp şi, după manevra sa neregulamentară, s-a pomenit imediat cu o maşină de poliţie, cu girofarul aprins, în spatele său.
Totul se întâmplă pe bulevardul Constantin Negruzzi, trasat pe toată lungimea sa de linie dublă continuă. Şoferul microbuzului Hyundai nu vrea să aştepte înaintarea lentă a traficului şi virează spre stânga, spre una din curţile de acolo, unde există şi drumuri de conexiune din bulevardele Ştefan cel Mare, Cantemir şi Negruzzi. Sunt scurtături utile pentru cei care le ştiu, doar că şi pe ele trebuie să se intre regulamentar. În cazul şoferului de Hyundai, acesta părea să fie atât de concentrat la găsirea unui moment în care să se strecoare acolo, încât n-a observat echipajul de poliţie aflat chiar în spatele său.
Echipajul de poliţia l-a observat, însă, aşa că a aprins girofarul şi l-a urmat, pentru a-i aplica amenda şi punctele de penalizare. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter