Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Pedeapsă imediată, aplicată de un poliţist din Chişinău de anul nou unui şofer care a vrut să ocolească până şi în trafic mai liber

2 Ianuarie 2023 - 09:25
Redacţia PiataAuto.md
În după amiaza zilei de 31 decembrie, traficul din Chişinău era unul mult mai rarefiat deja, iar cei care mai aveau treburi de făcut, au putut circula mult mai uşor decât în zilele precedente şi chiar decât într-o zi normală de week-end. Chiar şi aşa, în unele intersecţii cronice din Chişinău există şoferi care încalcă regulamentul nu doar atunci când se scuză că e prea aglomerat şi sunt prea grăbiţi, ci şi-n asemenea condiţii, când vor să ocolească până şi cele doar câteva maşini care circulă regulamentar în intersecţie.
Exact un asemenea moment a fost surprins de o cameră de bord la intersecţia străzilor Albişoara şi Puşkin, acolo unde există două benzi cu semaforizare diferită, cea din stânga fiind destinată exclusiv virării spre stânga, iar cea din dreapta doar deplasării înainte. Cea din stânga înaintează de multe ori mai greu, aşa că din dreapta se găsesc deseori şoferi care virează neregulamentar la stânga.
De această o asemenea manevră a făcut şi şoferul unei Skoda, cu indicator de începător pe ea. Doar că pedeapsa a venit imediat de la un poliţist care aştepta ceva mai departe şi care l-a tras imediat pe dreapta pentru o amendă şi câteva puncte de penalizare. Şi, inevitabil, cele câteva secunde economisite prin ocolirea de la semafor s-au transformat în minute în şir, pierdute în aşteptarea unui proces verbal cu amendă.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebok / grupul GBM.Online
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter