(VIDEO) Cum arată bârlogul secret, cu o bucătărie şi sufragerie cu motociclete clasice, al renumitului Richard Hammond

23 Martie 2023, 12:59
Redacţia PiataAuto.md
Cu toţii ne dorim să avem un spaţiu în casă, care să nu fie doar o odaie funcţională, ci una ceva mai izolată, dedicată doar pasiunilor, creativităţii şi petrecerii timpului într-un mod mai neobişnuit. Iar dacă mai suntem pasionaţi auto, atunci inevitabil acolo se vor regăsi cel puţin nişte detalii sau decoruri din lumea auto. Richard Hammond, renumitul prezentator Top Gear apoi The Grand Tour, şi-a dezvăluit de curând cum arată „bârlogul” său secret, situat alături de casa sa principală.
Nu-l numeşte neapărat un tărâm al bărbaţilor, pentru că nu vrea să recurgă la stereotipuri, dar spune că face adeseori întâlniri cu prietenii săi acolo, uneori de câteva zile la rând atunci când se discută noi idei şi noi proiecte de creaţie. Aşa că încăperea sa, cu poduri super înalte, are şi bucătărie, şi o insulă de gătit, care se poate transforma în bar, şi canapele şi fotolii.
Bucătăria e una completă, cu toate atributele necesare, de la aragaz şi cuptor la robinet şi frigider. La fel, insula care se transformă în bar are până şi aparat de gheaţă.
În acest „clubhouse”, cum îl mai numeşte Richard, sunt adăpostite şi mai multe motociclete clasice superbe din colecţia sa. Sunt modele renumite din istoria motocicletelor, şi toate sunt funcţionale, aşa că se poate lua câte una şi da o tură.
Şi apoi, discuţiile într-o sufragerie în care îţi ţin companie şi atât de multe motociclete, sunt întotdeauna mai inspirate.
Alături mai există o cameră suplimentară cu o masă rotundă, pentru discuţii mai productive. Şi tot acolo există o canapea uriaşă pentru relaxare.
Richard spune că păstrarea motocicletelor clasice în incinta acestui spaţiu e o continuare a istoriei, întrucât casa sa e cumpărată de la un fost restaurator de maşini clasice, iar aici se ţineau adeseori bijuteriile restaurate, ca un soi de spaţiu de depozitare. Prin urmare, motocicletele continuă ideea şi respectul pentru vehiculele clasice. Dar, dincolo de toate, toată această casă, pentru că asta e de fapt, e un bârlog absolut admirabil pentru orice pasionat auto!
Vezi în video-ul de mai jos întregul tur al acestui templu, făcut de însuşi Richard Hammond.
0
1,227
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!