(VIDEO) Cum arată o întâlnire în stil Tokyo Drift în viaţa reală în capitala Japoniei, cu sute de maşini superbe, care se adună într-un loc anunţat în ultimul moment

15 Martie 2023, 21:03
Redacţia PiataAuto.md
Când spunem Tokyo Drift, cei mai mulţi dintre noi ne amintim de cel mai bun, poate chiar singurul film bun din seria Furios şi Iute, filmat în Japonia şi dedicat culturii auto japoneze, în ipostazele ei multilaterale. Adevărul e că în Japonia şi mai ales în Tokyo există cu adevărat o cultură excepţională a maşinilor bune, personalizate şi modificate, iar pasionaţii adoră să vină la întâlniri neoficiale, multe din ele anunţate în ultimul moment, într-un stil ştrengăresc şi clandestin.
Larry Chen, unul din cei mai apreciaţi fotografi de maşini şi curse de motorsport din lume, tot el autorul unui canal de YouTube, a fost prezent în Tokyo în momentul anunţării unei asemenea întâlniri ad-hoc.
Locul întâlnirii a fost o parcare subterană uriaşă, ferită de ochii lumii, unde intrarea a fost oarecum mai ferită de ochii curioşilor ce ar putea fi deranjaţi, şi doar proprietarii de maşini exotice şi pasionaţii foarte avizaţi au ştiut unde să vină şi au putut intra.
Iar variaţia de maşini din Tokyo care s-au adunat brusc în acea parcare a fost pur şi simplu uriaşă. Modele japoneze clasice, din anii 90 sau 2000, modele germane sau chiar supecar-uri italiene şi britanice! De toate au putut fi văzute.
Aşa că Larry Chen s-a pomenit brusc într-un paradis al pasionaţilor auto din Japonia. A făcut tot posibilul să-i fie adusă de urgenţă camera şi a filmat un întreg reportaj spontan, de la această întâlnire de viaţă reală, în stil Tokyo Drift, din Japonia.
Iar în reportaj acesta povesteşte şi cât de mult diferă o asemenea întâlnire a pasionaţilor din Japonia de una din SUA sau alte părţi. Aceştia nu vin să-şi tureze motoarele cu zgomot, nu vin să facă burn-out-uri de exhibiţionism, ci denotă un respect mult mai mare pentru cei din jur şi pentru efortul depus în fiecare maşină.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,446
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!