(VIDEO) Ford Bronco vine în Europa şi-şi zgârie podeaua şi scoate uşile în încercarea de a demonstra cum poate înainta

15 Martie 2023, 13:53
Redacţia PiataAuto.md
Ford Bronco e un model care a reuşit deja să câştige dragostea fanilor în America de Nord. E un model lansat să continue tradiţia clasicului Bronco de cândva şi să fie foarte diferit de SUV-urile din zilele noastre. Bronco a fost creat pentru a fi durabil în offroad, având protecţii peste tot unde se poate, pentru a alunga frica obişnuită de a nu-l atinge cumva de o piatră sau de a nu-l zgâria. Acum Ford Bronco vine şi în Europa, iar designerul şef al modelului, Paul Wraith, alături de un cascador, au făcut tot posibilul pentru a trezi intriga fanilor europeni, publicând un video în care Bronco face toate scamatoriile posibile, demonstrând cum poate înainta.
Astfel, Ford Bronco şi-a zgâriat toată partea inferioară a maşinii în încercarea de trece peste o zonă cu denivelări uriaşe.
Paul Wraith, însă, a insistat că maşina a fost creată pentru asemenea contacte dure cu pietrele, ea rămânând imună în faţa lor, chiar dacă sunetele sunt fioroase.
Maşinii i-a fost decuplată în mod electronic bara de stabilizare de pe puntea faţă, care permite astfel o articulaţie mai mare a suspensiei şi păstrarea aderenţei în asemenea condiţii.
Apoi, Wraith a demonstrat cum poţi să-ţi scoţi acoperişul la Bronco, iar dacă vrei şi uşile. Oglinzile sunt proiectate să rămână, fiind fixate de montanţi, dar uşile pot fi scoase uşor şi puse în portbagaj.
În rezultat, Bronco se transformă într-un explorator clasic, în care devii una cu natura. Fireşte, intră praful, dar asta e parte din aventură.
A urmat o cursă în stil Baja, unde Ford a rulat cu viteză pe offroad şi pietriş, fără bătăi de cap pentru suspensie sau alte componente.
S-a trecut şi peste buşteni lăsaţi liberi, care se mai şi rostogoleau sub forţa roţilor. Dar maşina are suficientă gardă la sol şi duritate în suspensia sa încât să nu aibă probleme cu asta.
Şi, în fine, cei doi au trecut cu Ford Bronco şi printr-o apă adâncă. Dar şi-au scos uşile din portbagaj înainte de asta şi le-au pus înapoi pe maşină.
Superbă maşină, vor spune cei mai mulţi pasionaţi auto şi vor avea dreptate! Aveam nevoie de o asemenea maşină pe aici, nu? O maşină nepretenţioasă, creată nu pentru aspect lucios de asfalt, ci dimpotrivă, creată parcă din zvâcnirea unor ingineri care au vrut bucuria aia primară de a avea o maşină care le poate pe toate!
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,492
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!