(VIDEO) Poliţia din Marea Britanie s-a luat cu caii după un şofer din trafic, care vorbea la telefon în timpul condusului

19 Martie 2023, 15:27
Redacţia PiataAuto.md
O urmărire a unei maşini cu caii îl traficul urban, de către poliţie, e ceva ce ne-am imagina cu greu, dar exact asta s-a întâmplat acum câteva zile în Marea Britanie, când doi poliţişti pe cai ce patrulează regiunile Avon şi Somerset s-au luat după un şofer de Land Rover, pe care poliţiştii l-au observat vorbind la telefon în timpul condusului
Cei doi poliţişti au tras hăţurile cailor lor şi i-au întors la dreapta, pornind într-o scurtă urmărire a Land Rover-ului, într-un ritm situat undeva între trap şi galop. La cât de repede se mişcă traficul urban în zilele noastre, l-au ajuns pe şoferul de Land Rover cu uşurinţă şi l-au mustrat, chiar dacă acel şofer încerca să găsească o scuză, uimit de poliţia care a apărut lângă el pe cai.
Poliţia n-a fost indulgentă cu el, întrucât şoferul îşi ţinea telefonul în mână şi un apel era în derulare când acesta a fost oprit, iar distragerea la telefoanele mobile e o cauză cu o cotă importantă în statisticile de accidente.
Poliţia raportează că a amendat şoferul de Land Rover cu 200 de lire şi 6 puncte de penalizare. Vezi în video-ul de mai jos momentul scurtei urmăriri pe cai a poliţiei.
0
1,155
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!