(VIDEO) Un şofer din Chişinău se plânge pe încălcările unui Renault, publicând imagini cu încălcări proprii mult mai grave

20 Martie 2023, 08:54
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer din Chişinău a publicat imagini de pe camera sa de bord, surprinse ieri la intersecţia străzilor Armenească şi Ştefan cel Mare, plângându-se că un alt şofer, de Renault, ar fi comis încălcări ce i-au creat o „situaţie de accident”, după cum invocă autorul filmării. Doar că în imaginile publicate de el sunt prezente încălcări mult mai grave ale autorului filmării, inclusiv ignorarea şi îngrozirea unor pietoni pe zebră.
Aşadar, şoferul unui Renault Scenic era oprit într-adevăr într-un loc neregulamentar, cu luminile de avarie incluse. Apoi, a aprins indicatorul stânga şi părea că deja demarează mai departe. A mai urmat o ezitare, apoi Renault-ul a pornit, dar şoferul autor al filmării l-a ocolit oricum pe stânga şi i-a tăiat colţul, virând spre dreapta, pe Ştefan cel Mare.
Aici un grup de pietoni traversa pe trecere, dar autorul filmării i-a ignorat pe toţi şi a demarat pentru a se strecura printre ei. Una din doamnele de pe zebră, vizibil speriată, a oprit şi a dat brusc înapoi pentru a se feri din calea maşinii autorului filmării.
Apoi acelaşi şofer a mai intrat şi pe banda dedicată transportului public, iar cel cu Renault pare să fi oprit paralel pentru a-i reproşa comportamentul în trafic. Deci, deşi autorul filmării pare să fi publicat video-ul cu intenţia de a se plânge pe şoferul de Renault, de fapt, încălcările proprii sunt pasibile de amenzi mai multe şi mai mari, iar după noile modificări în codul contravenţional, şi de ridicarea permisului la repetarea lor în decursul unui an.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook/ grupul GBM.Online
0
18,790
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!