(VIDEO) Viteza mică la ieşirea dintr-o curte de bloc şi atenţia unui şofer a salvat un copil în Chişinău

9 Martie 2023, 13:54
Redacţia PiataAuto.md
Şoferii cu experienţă conduc de obicei în interiorul curţilor de blocuri cu viteză foarte moderată, pentru că e o zonă din care pot apărea oricând adulţi sau copii şi trebuie să poţi reacţiona rapid. Un video expediat la redacţie de un vizitator, însă, înfăţişează maşina acestuia la ieşirea dintr-o zonă cu curţi de blocuri spre un bulevard mare. Iar aici, un copil a apărut alegând pe ceea ce el percepea a fi drept continuarea trotuarului său.
Copilul era însoţit de familia sa, şi nici măcar adultul nu a avut timp de a reacţiona decât post-factum, când micuţul a sărit efectiv în faţa maşinii. Doar faptul că maşina circula cu viteză mică, iar şoferul avea atenţia la drum, i-a permis acestuia să frâneze brusc la câţiva centimetri de copil, fără ca vreun incident să aibă loc.
După un asemenea incident înţelegi şi mai mult cât de salvatoare poate fi uneori viteza redusă în zone sensibile de oraş şi ochii aţintiţi la drum, nu în telefoane sau altă parte. Vezi totul în video-ul de mai jos, surprins de camera de bord a maşinii.
0
21,517
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!