Un accident deosebit de grav, produs cu puţin timp în urmă la Orhei, cu 2 persoane decedate şi 12 răniţi

25 Mai 2023, 14:56
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs astăzi, cu puţin timp în urmă, pe traseul R6 din raionul Orhei, Moldova, între localităţile Mălăieşti şi Fedoreuca. Două vieţi au fost pierdute şi 12 persoane sunt rănite în urma unui accident frontal.
Accidentul s-a produs între un Opel Astra şi un Mercedes Sprinter, ultimul fiind un microbuz de rută, care transporta pasageri. După poziţionarea maşinilor, se pare că şoferul de Opel se afla pe contrasens, iar cei doi şoferi ar fi încercat să evite impactul, însă ambii au direcţionat maşinile lor spre acelaşi acostament.

Am încercat să aflăm de la poliţia din Orhei vârstele celor decedaţi şi dacă aceştia se aflau în autoturism sau microbuz, dar deocamdată nu ni s-a putut oferi această informaţie. Echipajele de poliţie şi salvatori se află la faţa locului pentru a acorda ajutor şi a stabili circumstanţele. Pe măsură ce vom obţine noi detalii, vom actualiza această ştire.

UPDATE 21:22: Poliţia a confirmat între timp că şoferul din Opel ieşise pe contrasens şi provocase accidentul. Cei 2 decedaţi, despre care se anunţase iniţial, erau şoferul de 27 ani din Opel şi pasagera sa de pe bancheta spate, de 54 ani. Fuseseră răniţi şoferul de microbuz şi 12 din 20 de pasageri ai său. Cu puţin timp în urmă, poliţia a anunţat că şi şoferul de microbuz a decedat la spital, astfel încât acest accident a luat deja 3 vieţi.
0
6,420
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!