(VIDEO) Cu Toyota Land Cruiser pe trotuar în Chişinău, ca pe drum, cu viteză de stradă

30 Mai 2023, 08:53
Redacţia PiataAuto.md
E firesc că unele străzi din Chişinău sunt mai aglomerate decât altele la orele de vârf, dar de obicei fie aştepţi în acel trafic, fie îţi reorganizezi traseul, fie ora de deplasare. Mulţi dintre noi am vrea să sărim cumva peste acest trafic din faţa noastră, dar din considerente de civilizaţie şi respect reciproc nu o facem. Totuşi, o Toyota Land Cruiser a fost surprinsă ieri în Chişinău făcând uz de capacităţile sale de trecere nu prin deşert sau câmp, sau pentru vreo escapadă aventurieră, ci înaintând pe trotuarul de pe strada Vissarion Belinski, ocolind astfel coloana lungă de maşini.
Problema e că Toyota foloseşte trotuarul pentru asta şi merge pe el cu o viteză de stradă, deteriorând trotuarul şi punând în pericol eventuali pietoni de acolo. Mai mult ca atât, Toyota continuă să înainteze pe trotuar chiar şi acolo unde e indicatorul unei treceri de pietoni, deci punând şi mai mult în pericol oamenii care ar putea traversa.
Iar pe lângă toată, fireşte, e o încălcare de regulament şi o lipsă de respect faţă de ceilalţi oameni din trafic. Video-ul a fost surprins de camera de bord a unui vizitator şi ne-a fost expediat la redacţie. Vezi totul mai jos.
0
2,477
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!