(VIDEO) Se caută martori şi camere de bord care au surprins un accident atipic din Chişinău, în care vinovatul e discutabil

10 Mai 2023, 09:38
Redacţia PiataAuto.md
Un accident atipic s-a produs ieri, la ora 17:16, pe strada Mitropolit Dosoftei din Chişinău, iar singurele imagini care au surprins doar prefaţa şi consecinţele accidentului propriu-zis sunt ale unei camere de supraveghere dintr-un magazin. E discutabil cine se face vinovat de accident, prin urmare, părţile implicate în accident caută martori care ar fi văzut sau, şi mai bine, care ar fi avut vreo cameră de bord ce ar fi surprins momentul accidentului.
Un Mercedes ieşirea din spaţiul de parcare al magazinului, dând în marşarier. Din imagini se poate vedea că acesta manevrează încet, şi dispare la un moment dat din vizorul camerei pentru câteva secunde, lăsându-se impresia că acesta ieşise deja complet pe carosabil. Totuşi, la scurt timp, e lovit cu putere din spate de un alt Mercedes, care-l împinge înapoi spre trotuar. Şoferul din prima maşină iese de urgenţă şi verifică starea copilului pe care-l avea drept pasager în spate, într-un scaun special, şi nimeni nu a fost rănit grav, dar maşinile au fost puternic avariate.
Din câte menţionează cel care a publicat imaginile de pe camera de supraveghere, primul Mercedes reuşise să iasă deja pe carosabil, iar şoferul celui de-al doilea Mercedes ar fi ieşit la o depăşire pe dreapta, cu viteză mare, când ar fi lovit maşina care tocmai ieşise din spaţiul de parcare. Aici apare disputa, întrucât, teoretic, cel care iese dintr-un spaţiu de parcare trebuie să se asigure, iar pe de altă parte, depăşirile pe dreapta sunt interzise, şi mai trebuie probat dacă în acel moment prima maşină îşi finalizase sau nu manevra, care era viteza maşinii care a lovit primul Mercedes din spate şi alte circumstanţe. Prin urmare, pentru a avea un tablou complet, unul din participanţi solicită ajutorul în găsirea martorilor sau imaginilor adiţionale cu acest accident.
Vezi imaginile surprinse de camera de supraveghere mai jos.
1
3,391
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!