Acesta e un camion ZIL 131, cu tracţiune 6x6, transformat într-o casă pe roţi, cu habitaclu luxos

7 Iunie 2023, 20:57
Redacţia PiataAuto.md
Ideea de a transforma camioane cu potenţial mare de înaintare în adevărate case pe loc nu e nouă şi e cât se poate de atractivă pentru cei ce-şi doresc confortul unei case şi capacităţi de înaintare extraordinare. Dar de obicei, pentru asemenea case pe roţi, sunt alese camioane Unimog, Tatra, MAN sau Mercedes. Să faci tot acest efort pentru un camion clasic ZIL 131 e ceva cu totul neobişnuit. Şi totul, cineva a făcut-o.
Acesta e un camion fabricat în 1983, cu motor modificat, de 7,0 litri şi 200 CP. Camionulul a trecut printr-o restaurare completă în Rusia, fiind adus la o stare mecanică şi estetică ideală. S-a optat pentru vopsirea cabinei într-o nuanţă diferită de verde, mai intensă decât cea din compartimentul spate, diferenţialele sunt noi şi blocabile mecanic, iar deasupra cabinei există echipament avansat de iluminare.
În interiorul compartimentului spate e o ambianţă relativ modestă a unei case pe roţi, mult mai modestă în aspect faţă de cum arată camionul pe dinafară. Există o bucătărie cu ustensile, o masă cu scaune, dar şi un pat retractabil, pe care se poate dormi, însă nimic nu e mai special decât am putea aştepta.
Interiorul cabinei, însă, s-a dorit de un lux mult mai predominant. Totul e tapiţat cu piele în romburi, există iluminări de culoare verde a cadranelor de bord, volanul şi levierul au fost vopsite în maro care să se asorteze cu piele şi nu lipseşte şi un sistem audio puternic, care să facă înaintarea mai sonoră.
Ei bine, camionul a fost scos la vânzare acum, iar preţul cerut de el e de 3 milioane de ruble, echivalentul a aproximativ 34.200 euro.
0
16,434
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!