(VIDEO) Ministra Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale din Moldova anunţă ce drumuri vor fi reabilitate integral în următorul an

12 Iulie 2023, 08:49
Redacţia PiataAuto.md
Ministra Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale, Lilia Dabija, a publicat de curând un video în care a făcut câteva totaluri la drumurile recent construite sau reparate capital, dar, şi mai interesant e faptul că tot ea a anunţat ce drumuri din Moldova urmează a fi reabilitate integral în următorul an.
Două dintre aceste drumuri sunt cunoscute şi promise demult — e vorba de centura Vulcăneşti, parte a traseului M3 şi traseul Soroca-Arioneşti-Otaci, aflat într-o stare deplorabilă de foarte mult timp. Pe lângă asta, pentru anul viitor ministra anunţă startul lucrărilor a 6 trasee regionale, cu o lungime de 216 km. Unul dintre aceste coridoare e Mărculeşti-Ivanovca-Soroca, trecând prin mai multe sate, iar altul e Mrculeşti-Rădoaia.
De asemenea, în 2024 e anunţată şi modernizarea unuia din cele mai circulate trasee din ţară — M1 Chişinău-Leuşeni, care leagă capitala cu cel mai intens circulat punct de trecere a frontierei cu România.
Sunt promise lucrări şi la sectoarele 2 şi 3 de pe centura Chişinăului, cuprinse între comunele Stăuceni, Cricova, Dumbrava şi Durleşti.
De asemenea, traseul M5 va fi reabilitat pe segmentul Bălţi-Criva, deci până în extremitatea nordică a acestuia.
Vezi mai jos video-ul integral publicat recent de ministră, cu detalierea segmentelor de drum menţionate mai sus.
0
1,688
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!