Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un motociclist din Moldova a rămas fără permisul de conducere, după ce camerele de trafic l-au surprins ridicându-se într-o roată şi circulând cu viteză

21 Iulie 2023 - 17:18
Redacţia PiataAuto.md
Un caz neobişnuit e raportat astăzi de poliţia din Moldova. Un motociclist din Chişinău s-a ales cu 3 amenzi de circulaţie şi cu permisul de conducere suspendat, după ce camerele de trafic l-au surprins ridicându-se într-o roadă şi circulând agresiv, cu viteză, pe bulevardul Ştefan cel Mare, în zona Pieţei Marii Adunări Naţionale.
Se pare că cei de la Centrul Unic de Monitorizare a Traficului l-au observat pe motociclist în timpul manevrelor sale şi au informat poliţia. În scurt timp, motocicleta BMW cu pricina a fost oprită de un echipaj de poliţie, iar motociclistul de 24 de ani a fost luat la verificări.
Poliţia a constatat că acesta avea un permis de categorie necorespunzătoare, pe lângă asta, poliţiştii i-au aplicat şi amenzi pentru nerespectarea indicatoarelor de prioritate şi interzicere. Iar pentru condusul său într-o roată prin PMAN şi celelalte manevre fixate la cameră, acesta a fost documentat în baza articolul de condus agresiv, aşa că s-a ales cu suspendarea permisului de conducere, pe un termen de la 6 luni la 12 luni, termenul exact urmând a fi decis de instanţa de judecată.
Din câte ştim, e primul caz de acest fel, în care poliţia reacţionează la asemenea manevre atipice de motociclete, fixate de camerele de trafic. Vezi mai jos şi un scurt video publicat de poliţie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter