Un autobuz cu 72 moldoveni, care mergeau în vacanţă, s-a lovit de remorca unui camion astă noapte în judeţul Brăila, România

26 August 2023, 09:13
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs astă noapte, la ora 00:11, între un autobuz înmatriculat în Cluj, care transporta 72 de cetăţeni ai Republicii Moldova spre o destinaţie de vacanţă din Bulgaria, şi un camion. Iniţial se anunţa despre 22 de oameni răniţi, inclusiv un copil, aflat în stare gravă, în zonă fiind activat planul roşu de intervenţie.
Accidentul a avut loc pe drumul european 584, între localităţile Însurăţei şi Bărăganu. Autobuzul a lovit o remorcă staţionată, conform poliţiei române, care ar fi fost semnalizată corespunzător. Tot poliţia a anunţat ulterior despre 21 de persoane transportate la spital, unele fiind rănite mai uşor, însă existând şi persoane rănite foarte grav.
Drumul a fost blocat în totalitate pentru a permite intervenţia medicilor şi salvatorilor. Poliţia a anunţat că remorca staţiona pe marginea drumului pentru că acel camion care o tracta a fost implicat ieri într-un alt accident rutier în acelaşi loc, motiv din care remorca plină cu cereale, nu a putut fi transportată în altă parte, iar astfel ea a fost trasă pe margine şi semnalizată cu indicatoare. Nu se poate spune dacă şoferul n-a observat pur şi simplu remorca, sau n-a avut spaţiu de a o ocoli pe contrasens din cauza unui alt vehicul, nereuşind să frâneze. Remorca era staţionată într-o zonă cu bariere metalice pe marginea drumului şi lipsă a unui acostament.
Spre dimineaţă informaţiile indicau un număr de 5 persoane care sunt rănite foartre grav, printre ei fiind şi copilul menţionat mai sus. Toţi sunt în îngrijirea medicilor.
Vom reveni cu eventuale actualizări.
Sursa foto: Facebook / Bahor Gina
0
22,041
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!