Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Accident de neînţeles, surprins de o cameră de bord într-o intersecţie din centrul Chişinăului

17 Septembrie 2023 - 08:53
Redacţia PiataAuto.md
Există accidente care, atunci când se produc, ne fac să ne întrebăm cum de unul dintre şoferi a putut admite producerea lui, pentru că ar fi fost atât de uşor de evitat, aproape la orice etapă a momentelor care au dus spre acel accident. Un asemenea accident de neînţeles s-a produs acum două zile la intersecţia străzilor Petru Movilă şi Ştefan cel Mare din centrul Chişinăului şi a fost surprins de o cameră de bord.
Pe bulevardul Ştefan cel Mare era inclusă culoarea verde a semaforului de mult timp, fluxul de trafic trecând în regim relativ liber. Pe Petru Movilă, un Renault Megane oprise la semaforul roşu, iar după ce pietonii din faţa sa au trecut, acesta a început a se deplasa încet pentru a vira spre dreapta la săgeata verde, ce permite această manevră. Dar între timp, un alt Renault, aparent un Fluence, a început a se deplasa accelerând pe banda alăturată, dând într-o groapă, apoi intrând cu încăpăţânare în intersecţie cu intenţia de a o lua înainte.
În acel moment, un Mercedes de pe Ştefan cel Mare a încercat să facă o manevră de tipul celor din testul elanului şi să-l evite, dar Renault a lovit oricum Mercedesul în partea laterală.
Am privit de mai multe ori secvenţa şi singura explicaţie pe care o puteam intui era o problemă de sănătate a şoferului din Renault, care l-a fi determinat să acţioneze astfel. Însă martorii şi cei din maşina şoferului păgubit spun că şoferul din Renault era într-o stare lipsită de orice problemă de sănătate şi ar fi încercat să explice celorlalţi că, de fapt, el ar fi trecut la verde. Din fericire, în acest caz imaginile de mai jos au fost de mare ajutor în a vedea ce s-a întâmplat de fapt.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutiere Republica Moldova
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter