(VIDEO) Un microbuz Mercedes Sprinter s-a dovedit a fi mai rapid decât un model Mercedes cu motor V8 în Moldova

17 Octombrie 2023, 09:30
Redacţia PiataAuto.md
Moldova a avut multă vreme microbuze din categoria lui Sprinter drept formă de transport, şi încă le mai are pe rute interurbane, iar şoferii de microbuze şi-au câştigat o reputaţie urbană de a fi nişte adevăraţi piloţi de curse în a se strecura printre maşini şi trafic, cât mai repede posibil, dar totodată fără a rata niciun leu de la un posibil nou pasager. Şi se pare că această reputaţie folclorică a fost reconfirmată acum, într-o întrecere dintre un Mercedes Sprinter şi un sedan Mercedes cu motor mai mare.
Filmarea e una nocturnă şi pare să fie avut loc în week-end-ul trecut. Aparent e un spaţiu închis, dar, pentru că e noapte şi se pot distinge prea puţine detalii, nu putem spune cu certitudine. La linia improvizată de start s-au aliniat cele două maşini, iar sunetul motorului şi ţevile de eşapament duble ne sugerează că sedanul Mercedes a echipat cu un motor V8 clasic, dar şi sunetul ar putea fi neoriginal în imaginile de mai jos.
Totuşi, se pare că şi Sprinterul are modificări la motorul său, or, la start acesta reuşeşte să o ia înainte, în timp ce sedanul de alături pare să se lupte un pic pentru prinderea aderenţei. Şoferul de microbuz reuşeşte să prindă un avans de distanţă, pe care pare să-l păstreze până la final. Aşa că şoferul de microbuz a ieşit învingător până la urmă.
E curios că asemenea întreceri mai au loc undeva în Moldova, deşi există deja şi evenimente cu întreceri autorizate, în special pe un fost aeroport din Bălţi. Aceste imagini nu vin însoţite despre prea multe comentarii despre loc şi context, aşa că, dacă ar putea menţiona cineva în comentarii, vom fi recunoscători.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / imiplace.md
0
38,801
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!