(VIDEO) Un pasionat din India construieşte maşini în formele celor mai bizare obiecte, toate fiind funcţionale

17 Octombrie 2023, 20:15
Redacţia PiataAuto.md
Cum ar fi să vedem pe străzi maşini în formă de mingi, poşete, pantofi, aparate foto sau hamburgeri? E o idee pe cât de deocheată, pe atât de nesigură şi nepractică. Dar în oraşul Hyderabad din India există un om, pe nume Sudhakar Kanyaboyina, care construieşte cu propriile mâini maşini de cele mai bizare forme, toate funcţionale şi toate făcute cu buget minim.
Acesta îşi cumpără piesele de la dezmembrări auto, iar multe din maşinile sale au, de fapt, motoare simpliste în doi timpi, de pe motorete sau ricşe vechi. La fel, Sudhakar nu se complică prea mult nici cu suspensia sau alte elemente inginereşti, or, maşinile sale dezvoltă de obicei viteze relativ mici.
Dar, totuşi, proprietarul acestor maşini iese uneori cu ele şi pe drumuri publice aglomerate, ba chiar şi pe drumuri ce par a fi aproape la nivelul unor autostrăzi. Spre exemplu, maşina cu care merge el la serviciu în ultima perioadă, are forma unui burger. Se pare că Sudhakar nu e prea îngrijorat de faptul că într-o bună zi u şofer de camion sau autobuz mai înalt ar putea să nu observe burgerul mişcător pe străzi.
Indianul spune că-şi urmează astfel un vis din copilărie. Deşi are zeci de maşini construite deja, ba chiar şi un record mondial pentru cea mai mare tricicletă din lume, aceasta nu e activitatea sa de bază. În orele normale de muncă, acesta conducă o fabrică a familiei sale, iar după program, alte 4-5 ore mai munceşte din plăcere la maşinăriile deocheate.
Acum, însă, fiica sa, Stavya, l-a convins să creeze un muzeu al maşinilor sale, iar ea îl conduce. Ea are planuri grandioase pentru acest muzeu, urmând să inaugureze noi filiale în alte oraşe din India, ba chiar şi să extindă în alte ţări. Şi, la cât de bizare sunt aceste maşini create de Sudhakar, muzeele chiar sunt atractive pentru vizitatori!
Vezi mai jos şi un video cu acest pasionat din India şi creaţiile sale.
0
1,267
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!