(VIDEO) Accident grav cu 3 automobile, produs pe traseul de lângă Stăuceni, Chişinău, din cauza unui câine care a alergat pe traseu

17 Noiembrie 2023, 11:30
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs azi dimineaţă pe traseul M2 dintre Stăuceni şi Chişinău, din cauza unui câine care a care alergat pe traseul în faţa maşinilor. Unul din automobile a frânat brusc pe banda din stângă în încercarea de nu lovi câinele, iar alte două maşini l-au lovit din spate.
Foto: Câinele care a provocat accidentul de lângă Chişinău

Primul automobil era o Skoda. Câinele pare să fi alergat în faţa acestei maşini, iar şoferul a oprit complet pe traseul aglomerat, pe banda stângă. Acesta pare să fi aprins luminile de avarie, iar un alt automobil care mergea în spatele său a reuşit să-l evite în ultima clipă. Pentru şoferul de VW Passat, însă, care mergea în spatele maşinii care a reuşit manevra de evitare, apariţia Skodei oprite pe traseu a fost o surpriză, iar astfel şoferul nu a mai avut timp de reacţie şi a lovit cu putere Skoda.
La o fracţiune de secundă distanţă, şi un Renault Megane din spate a lovit VW-ul, impactul fiind mai mic de această dată, datorită frânării lungi a Renault-ului.
Poliţia ne-a informat că o pasageră din VW Passat a fost rănită, acest model de VW fiind din păcate renumit pentru siguranţa slabă pe care o oferă maşinile de o vârstă mai mare. Ea a fost preluată de medici, iar de îngrijiri medicale a avut nevoie şi şoferul din Skoda.
E un accident cu o situaţie foarte atipică, deci, din care pot fi trase multe lecţii de siguranţă, atât din cele de evitare a opririi complete pe un traseul aglomerat, atenţionare reciprocă din timp, cât şi păstrare a distanţei sau monitorizare a ceea ce se întâmplă în faţă. Din păcate, însă, accidentul are şi o mare doză de inevitabil în el, mai ales pentru şoferul VW-ului, care nu a mai avut suficient timp şi spaţiu pentru o reacţie diferită.

Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / Dumitru Ciorici
1
2,005
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!