(VIDEO) Cum arată experienţa deţinerii unui supercar modern sau clasic din interiorul unei călătorii comune a proprietarilor

13 Ianuarie 2024, 17:39
Redacţia PiataAuto.md
Supercar-urile sunt văzute adeseori drept maşini elitiste, oarecum iraţionale. Dar sunt la fel de adevărate două lucruri — pe de o parte, că cei mai mulţi pasionaţi auto ar ajunge să-şi cumpere unul dacă problema bugetului ar fi rezolvată, atunci când ating succesul ţintit în viaţă şi vor să-şi dea o recompensă, iar pe de altă parte e la fel de adevărat că de foarte multe ori aceste maşini sunt atât de apreciate în timp, încât la revânzarea lor poţi pierde mai puţin decât la revânzarea unui VW Passat, ba dimpotrivă, poţi vinde maşina mai scump, pentru că-i creşte valoarea între timp. Şi odată ce ajungi să deţii una în viaţă, cu siguranţă vei ajunge să apreciezi mai mult ingineria ei, senzaţiile de condus, dar şi experienţele noi pe care ţi le deschide.
Pentru că de obicei aceste maşini nu sunt conduse în fiecare zi, e şi mai plăcut să le conduci la ocazii speciale, cum ar fi nişte ieşiri de grup, bine organizate de cineva care a petrecut săptămâni şi luni la rând în organizarea traseului, în organizarea hotelelor şi experienţelor de pe drum.
Şi atunci, dacă tot eşti ocupat în viaţa cotidiană să-şi susţii succesul, ajungi să fii predispus să plăteşti participarea într-un asemenea tur organizat de altcineva, în care totul e pus la punct, iar rolul tău e să savurezi maşina şi experienţa, alături de alţi oameni cu aceleaşi pasiuni.
Şi anume astfel arată experienţa surprinsă în video-ul de mai jos. O experienţă de câteva zile pe trasee superbe, în care au participat deopotrivă proprietar de supercar-uri de producţie curentă sau recentă, şi cei cu modele de-a dreptul clasice. Pentru că, dacă e o călătorie lungă, de dragul plăcerii şi savurării fiecărei clipe, de ce să nu mergi şi cu un supercar clasic?
Filmuleţul de mai jos reuşeşte să surprindă excelent toată experienţa şi toată atmosfera fără a spune măcar un cuvânt. O spun motoarele, o spun peisajele. Şi o fac mai bine decât o lecţie de motivare sau nu ştiu ce coaching pe undeva. E experienţă pură din interior, care poate servi drept un imbold pentru mulţi dintre noi.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,498
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!