(VIDEO) Primarul din Boldureşti s-a dovedit a fi autorul accidentului de la Nisporeni, în care un tânăr de 14 ani a fost spulberat, iar şoferul a fugit de la faţa locului

21 Februarie 2024, 09:37
Redacţia PiataAuto.md
Acum două zile, la 19 februarie 2023, în jurul orei 22, în localitatea Boldureşti din raionul Nisporeni din Moldova a avut loc un accident rutier grav, în care un tânăr de 14 ani a fost lovit cu putere de o maşină, decedând. Şoferul, însă, în loc să încerce să acorde ajutor medical sau să cheme cel puţin serviciile de urgenţă, a fugit de la faţa locului. Astăzi dimineaţă poliţia a anunţat că a reţinut şoferul autor a acestui accident, iar paradoxul e că el s-a dovedit a fi chiar primarul aceleiaşi localităţi!
Poliţia anunţă că în cele aproape 36 de ore de la producerea accidentului şi până la reţinerea lui, primarul a încercat să-şi mascheze fapta şi să inducă poliţia în eroare. Maşina cu care a comis accidentul era o Dacia Duster de culoare albă, iar primarul a încercat să pună plăcuţele de înmatriculare pe un Duster identic, pentru a-l prezenta drept automobil neimplicat în accident.
Maşina a fost dată oricum în căutare, iar primarul şi-a deconectat telefonul pentru a nu fi localizat şi nu a venit nici la muncă în acea zi, nici acasă.
Mai mult ca atât, aseară, în jurul orei 22:00, acesta a înscenat un accident rutier cu acelaşi Duster cu care comisese accidentul din ziua anterioară, pentru a crea o zonă de deteriorări în aceeaşi parte a maşinii şi a masca astfel accidentul iniţial.
Astăzi dimineaţă, la ora 07:00, poliţia a reuşit să localizeze şoferul de 47 de ani, primarul localităţii, şi să-l plaseze în arest preventiv. Maşina implicată era maşina de serviciu a primăriei.
Acum poliţia îl investighează atât pe primar, cât şi pe cei care au fost implicaţi în încercările de a masca urmele faptei. Vezi mai jos şi video-ul publicat de poliţie în care primarul schimbă plăcuţele la Duster.
3
2,977
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!