(VIDEO) Tesla Model S cu cel mai mare parcurs din lume a atins azi 2.000.000 km pe odometrul său

1 Aprilie 2024, 21:21
Redacţia PiataAuto.md
Tesla Model S cu cel mai mare parcurs din lume a atins azi exact 2.000.000 km pe odometru său, în timp ce se afla în Maroc, într-o călătorie. E aceeaşi Tesla deţinută de germanul Hansjorg von Gemmingen-Hornberg, pe care noi am filmat-o în luna noiembrie 2023, atunci când ea împlinea 1,9 milioane de kilometri parcurşi, iar noi fusesem acasă la proprietarul său, în Germania, unde i-am aflat toată povestea din prima sursă.
Foto: Imagine captată azi la împlinirea a 2.000.000 km

Aşadar, din noiembrie şi până acum, la început de aprilie, în circa 4 luni şi jumătate, Hansjorg a mai reuşit să parcurgă 100.000 km, păstrând un ritm de circa 700-750 km parcurşi în fiecare zi!
Acum Hansjorg e în Maroc cu Tesla sa, făcând chiar azi dimineaţă trecerea cu feribotul din Spania spre Maroc. Va petrece mult timp în Africa de această dată şi chiar planifică să ajungă în Mauritania.
Foto: Maşina filmată azi la trecerea de la 1.999.999 km la 2.000.000 km

Maşina sa nu e doar Tesla Model S cu cel mai mare parcurs din lume, ci deţine recordul mondial absolut, ce-i drept neoficial, dar confirmat prin date publice, de maşină electrică cu cel mai mare parcurs din lume!
Istoria pe care ne-a spus-o nouă chiar Hansjorg despre Tesla sa e cât se poate de condimentată — maşina se află la al 14-lea electromotor în prezent şi la a 4-a baterie! Dacă numărul de baterii schimbate e oarecum firesc, atunci electromotoarele adună un număr cu siguranţă impresionant.
Atunci când ne-a povestit istoria sa la el acasă, proprietarul acestei Tesla a spulberat şi multe mituri despre el, precum că ar fi taximetrist, explicând că el îşi permite deja să nu muncească deloc, iar kilometrii îi face din pură plăcere, având timp să dedice acestei aventuri continue.
Foto: Tesla azi în Africa

Vezi întreaga sa poveste spusă chiar de el în reportajul de mai jos, pe care l-am filmat atunci când maşina marca 1,9 milioane km.
0
6,710
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!