(VIDEO) Un youtuber a pus un Tesla Cybertruck prin dune imense de deşert, testându-i rezistenţa în condiţii dificile îndelungate

7 Aprilie 2024, 11:16
Redacţia PiataAuto.md
Tesla Cybertruck continuă să aibă parte de experimente şi testări inedite în SUA, acolo unde modelul e în continuare cel care le eclipsează pe toate celelalte. Un youtuber, acelaşi care a încercat să pună şenile pe un Cybertruck, iar suspensia acestuia s-a tot rupt, a pus acum vehiculul său prin dune imense de deşert, testându-i rezistenţa în condiţii dificile îndelungate.
Bineînţeles, după experienţa suspensiei rupte, maşina a trebuit să treacă prin reparaţii înainte de toate, iar proprietarul e decis să pună piese mai rezistente, de la producători specializaţi în suspensii de offroad sau sport.
De această date maşina nu mai urma să aibă şenile, ci roţi, însă anvelopele tot erau speciale, pentru a face faţă dunelor de nisip. De fapt, cele din spate erau diferite de cele din faţă.
A urmat ieşirea într-un deşert din Utah, aşadar, cu nisip roşu şi relief ce aminteşte de planeta Marte. Iar maşina s-a descurcat de minune, chiar dacă înaintarea prin asemenea nisip, cu asemenea anvelope late, presupune mult mai mult efort din partea electromotoarelor.
A doua zi a urmat şi o mică problemă la o anvelopă ce a ieşit de pe jantă, iar ea a fost rezolvată prin metode cunoscute celor ce ies frecvent în offroad, când jantele sunt fixate înapoi prin flacără scurtă. Se poate face şi cu o maşină electrică, deci.
Iar apoi Tesla Cybertruck a continuat să alerge prin dunele de deşert, făcând, în esenţă, ceea ce de obicei nu prea e propriu maşinilor electrice. Chiar dacă e vorba de offroad de mare viteză, cu multe vibraţii şi multă solicitare a maşinii, acest model s-a descurcat de minune.
A urmat apoi, însă, o căzătură adâncă într-o dună de nisip, cu faţa maşinii intrând direct într-o dună. Maşina şi-a păstrat integritatea, însă după asta sistemul de direcţie al maşinii a emis o eroare, aici fiind vorba de un sistem în care volanul e conectat cu roţile doar pin fire, fără legături mecanice.
Ulterior, ducând maşina înapoi la atelier, youtuber-ul a încercat să explice motivele problemelor tehnice care au apărut la montarea şenilelor şi acum, intrând mai mult în profunzimea tehnică a lui Cybertruck.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
8,590
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!