Poliţia din Canada a descoperit într-un hangar 16 automobile clasice furate

2 Iunie 2024, 12:41
Redacţia PiataAuto.md
În cazul maşinilor clasice, istoriile cu exemplare descoperite uitate într-un hangar sunt întotdeauna fascinante, mai ales dacă au stat mult acolo. Acum poliţia din regiunea Ontario de Vest din Canada a făcut una din cele mai mari descoperiri de maşini dintr-un hangar, găsind 16 automobile clasice furate, ascunse şi depozitate cu grijă de doi „afacerişti” locali.
Foto: Aşa arătau maşinile clasice descoperite în hangarul canadian

Hangarul se află într-o localitate micuţă şi liniştită din Canada, numită Stirling, acolo unde autorii erau convinşi că vor fi feriţi de prea mare atenţie. Maşinile găsite au fost furate din diverse regiuni din America de Nord şi cel mai probabil urmau să stea o perioadă mai lungă de timp, până li se pierdea urma, după care ar fi ieşit la iveală ca bijuterii descoperite undeva, cu lipsuri perfect explicabile în istoria lor.
Raidul hangarului a fost făcut în urma unei investigaţii de lungă durată, cu urmăriri sub acoperire, iar în interior poliţiştii au descoperi 16 automobile clasice într-o stare aparent foarte bună.
Poliţia nu menţionează lista exactă de modele, însă din imaginile publicate de ei pot fi văzute mai multe exemplare de Corvette clasice, câteva Ford Coupe, un Ford F1 şi chiar câteva exemplare modificate în stil hot rod. Valoarea maşinilor descoperite e estimată la peste 3 milioane de dolari.
Din fericire, dată fiind starea foarte bună a maşinilor, cel mai probabil proprietarii şi le vor putea recupera fără prea mari pagube, după finalizarea investigaţiei poliţiei din Ontario de Vest.
Poliţiştii i-au arestat pe cei doi gestionari ai hangarului, Robert Bradshaw şi Gary Leblanc. Ambilor şi s-au înaintat acuzaţii de furt de automobile ce valorează peste 5.000 dolari, falsificare de acte oficiale şi conspiraţie pentru comiterea de infracţiuni.

Ambii au toate şansele să stea în închisoare mai ales că au mai fost condamnaţi în trecut pentru escrocherii cu automobile, organizate de ei în rol de dealeri auto.
0
1,357
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!