Menu
Acasă
Search
CITIRE TEST DRIVE:

(VIDEO) TEST DRIVE: Mercedes-Benz E-Class facelift. Cel mai adorat sedan în Moldova

3 Decembrie 2020
Ilie Toma
Mercedes-Benz E-Class este şi a fost cam întotdeauna unul din cele mai adorate sedanuri din Moldova, fie că vorbim de modelele de acum câteva decenii sau de cele curente din producţie. În 2020 generaţia actuală a trecut printr-un facelift major, care i-a schimbat foarte mult designul, nu doar în câteva mici detalii de împrospătare, ci întreg stilul său, practic. Unora le place noul său stil, altora dimpotrivă, le displace.
În acelaşi timp, schimbări majore s-au produs şi sub capotă, la majoritatea propulsoarelor, dar şi la multe alte capitole. Noi am vrut să-l testăm pe viu, însă, pentru a ne putea face o impresie completă despre cum e astăzi noul Mercedes-Benz E-Class facelift. În 2016, când a apărut actuala generaţie W213, îl testasem la testul internaţional din Portugalia. Astăzi, în anul diferit 2020, cei de la Mercedes-Benz Moldova ne-au oferit o maşină de test aici, în Moldova, pentru câteva zile de cunoaştere negrăbită cu ea.
În rezultat, a ieşit un test drive video cu foarte multe de spus despre noua limuzină germană. Un video în care cuvintele au curs gârlă, pentru că impresiile de tot soiul au fost multe şi intense. Aşa că vă invităm să vedeţi întregul nostru test video mai jos, şi să ne lăsaţi şi impresiile voastre în comentarii!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
MAI MULTE TESTE DRIVE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter