Prima pagină  »  Ştiri  »  Viitoarea generatie de Toyota Prius va dispune de acoperis cu panou
10 IULIE 2008, 06:45
2,001
0
Viitoarea generatie de Toyota Prius va dispune de acoperis cu panou solar
De Ilie Toma
0
Pentru anul viitor este asteptata o lansare importanta din partea Toyota - noua generatie a primului hibrid de serie, modelul Prius. Pentru Toyota, Prius a insemnat un plus semnificativ de imagine prin conturarea unui profil de producator care a indraznit sa aduca tehnologiile de protectie a mediului in viata cotidiana a milioane de europeni.

Deci, urmatoarea generatie Prius ar trebui sa aduca inovatii importante pentru a reusi sa impresioneze publicul la fel de mult si a fi in continuare pentru Toyota un model-simbol. In aceste conditii, Toyota a a anuntat in aceasta saptamana ca noul model va fi primul din lume care va dispune de panouri solare montate in acoperis, prin care se va genera energie solara! Dupa cum afirma oficialii Toyota, energia produsa de panourile solare va fi folosita pentru alimentarea sistemului de aer conditionat, iar prin eliberarea de aceasta sarcina a blocului motor principal, autonomia electrica a masinii va creste considerabil.

E si logica folosirea bateriilor solare pentru alimentarea sistemului de aer conditionat, nu? - acesta este folosit in mare parte atunci cand temperatura de afara este ridicata, deci exista sursa de lumina solara...

Totusi, Toyota a anuntat ca aceasta optiune va fi disponibila doar pe versiunile de varf ale noii generatii, nu si in cele de baza.




Dealer oficial TOYOTA in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
str. Arborilor, 17, (Viaduc Centru-Botanica)
Telefon: 739-535
www.toyota.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!