Prima pagină  »  Ştiri  »  Citroen prezinta editia speciala C4 'by Loeb'
24 MARTIE 2009, 18:13
1,897
0
Citroen prezinta editia speciala C4 'by Loeb'
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Coupe-ul Citroen C4, se va bucura de o editie limitata, cu numele ’’by Loeb’’. Dupa cum ati inteles deja, Citroen C4 este numit in cinstea campionului mondial de raliuri, Sebastien Loeb. Fiecare exemplar pe linga sportivitatea de la exterior si de la interior, va fi dotat cu o placuta pe care va fi inscriptionat numarul de serie si aparteneta sa la editia limitata, aceasta placuta se va afla la interiorul masinii pentru a aduce aminte ocupantilor ca se afla intr-un Citroen C4 ceva mai special.

C4 ’’by Loeb’’ va fi disponibil in doua culori, rosu si negru, iar pe linga asta va dispune de semnatura campionului pe usi. Sportivitatea va fi sugerata de catre eleronul spate, si de jantele de 17 inch ce vor fi de culoare alba sau neagra, in dependenta de culoarea masinii. La interior, alura sport va fi accentuata de aluminiul ce este prezent in jurul gurilor de ventilare centrale, pedale si minerul cutiei de viteze. Scaunele sport vor asigura suportul lateral excelent pentru ocupantii fata, iar culoarea acestora va fi compusa din nuantele negru si rosu.

Pentru confort si comoditate, Citroe C4 ’’by Loeb’’ va fi dotat cu aer conditionat, stergatoare cu senzor de ploaie, faruri automate, CD player cu MP3. Siguranta pasagerilor este asigurata de 6 airbag-uri, ABS EBD, cruise control cu limitator de viteza cit si cu ESP.

Pentru Citroen C4 ’’by Loeb’’, vor fi disponibile doua propulsoare. Primul este unul pe motorina de 1.6 litri HDi ce va oferi 110 cai putere. Al doilea propulsor este pe benzina, la fel de 1.6 litri THP cu 150 cai putere. Performantele tehnice nu au fost scopul inginerilor, astfel, propulsorul pe benzina, va accelera o-100 km/h in 8.4 secunde.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!