Prima pagină  »  Ştiri  »  Olanda are un viitor verde cu ajutorul lui TH!NK
25 MARTIE 2009, 13:15
2,209
0
Olanda are un viitor verde cu ajutorul lui TH!NK
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Iata un exemplu clasic cind un stat doreste un mediu inconjurator cit mai curat pentru poporul sau. Parlamentul olandez, a alocat 10 mln Euro pentru inceperea cit mai repede a productiei si vinzarii de automobile TH!NK. Astfel, in urma unei intelegeri, companiei ElmoNet, pe parcursul acestui an ii vor fi livrate 500 de electro-mobile TH!NK.

Directorul de vinzari al companiei THINK s-a aratat a fi foarte bucuros de investitiile venite din partea statului, si este foarte optimist in dezvoltarea pietei olandeze de automobile electrice. In continuare directorul fundatiei Urgenda, Marjan Minnesma, a mentionat ca Olanda trebuie transformata cit mai rapid intr-un teren de experimentare in domeniul electro-mobilelor, ca pentru viitor majoritatea vehiculelor ce vor circula pe traseele olandeze sa fie electro-mobile.

TH!NK este un electro-mobil modern cu doua locuri, ce poae atinge o viteza de pina la 100 km/h. Accelerarea acestuia pina la 50 km/h dureaza 6.5 secunde, iar pina la 80 km/h – 16 secunde. Trebuie de luat in consideratie ca emisiile de CO2 ale lui TH!NK sunt egale cu zero, si ca este de trei ori mai economic decit un automobil obisnuit. Micutul olandez are o autonomie de 180 km cu bateriile incarcate, fapt ce il face un prieten adevarat al mediului inconjurator.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!