Prima pagină  »  Ştiri  »  GENEVA (Update 17:00) – Premiera mondiala: Bugatti Veyron Grand Sport –
5 MARTIE 2010, 16:27
2,007
0
GENEVA (Update 17:00) – Premiera mondiala: Bugatti Veyron Grand Sport – Grey Carbon si Blue Carbon! (Foto PiataAuto.md)
De Constantin Mihalachi
0
Asa cum in scurt timp vine vara, chiar daca abia a inceput primavara, la standul Bugatti de la Geneva vizitatorii au ocazia in aceste zile sa admire cel mai rapid roadster cu 2 locuri din lume - Bugatti Veyron Grand Sport. Spre surprinderea vizitatorilor, acesta a venit in doua versiuni speciale – Grey Crabon si Blue Carbon!

La exterior, Veyron Grand Sport Grey Carbon se deosebeste prin detaliile lustruite din aluminiu de la inferior, si prin elementele din carbon din partea de sus a bolidului, in timp ce jantele au fost imprumutate de la versiunea Pur Sang. A doua versiune speciala, Bugatti Veyron Grand Sport Blue Carbon, se deosebeste prin carbonul de culoare albastra Royal Drak Blue, ce contrasteaza perfect cu albul imaculat Arctic White.

Chiar daca ambele versiuni au nume diferite, propulsorul si performantele sunt cele ce le unesc… Bugatti Veyron Grand Sport Grey Carbon/Blue Carbon dispun de acelasi propulsor cu 16 cilindri de 8.0 litri si care este turbo aspirat de 4 turbine, care poate duce decapotabilele pana la o viteza maxima de 407 km/h, sau 360 km/h cu acoperisul scos.

La interior domina pielea naturala, in versiunea Grey Carbon domina pielea deschisa, in timp ce in versiunea Blue Carbon domina pielea bi-colora. Din pacate ambele versiuni sunt vandute: Bugatti Beyron Grand Sport Grey Carbon pentru 1.65 mln Euro, iar Blue Carbon pentru 1.75 mln Euro.
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!