Prima pagină  »  Ştiri  »  Ferrari World, din Abu Dhabi, isi dezvaluie astazi principalele atractii
21 IULIE 2010, 15:35
2,000
0
Ferrari World, din Abu Dhabi, isi dezvaluie astazi principalele atractii
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Daca mai exista pe mapamond locuri in care mania lucrurilor grandioase este actuala, atunci cu siguranta Abu Dhabi si Dubai sunt in topul listei. Constructiile care apar in aceste doua regiuni, cu o viteza incredibila, frapeaza prin imensitatea lor si scara la care sunt realizate.

De ceva timp, Ferrari anuntase startul unei constructii la fel de marete, numita Ferrari World Abu Dhabi, unde va fi transpusa intreaga istorie Ferrari, pasiunea, excelenta si performanta marcii italiene – in mijlocul belsugului, acolo unde densitatea de seici miliardari la kilometru patrat este cea mai mare din lume.

Si uite ca astazi Ferrari ne dezvaluie in detaliu atractiile, care vor impresiona publicul in viitorul Ferrrari World. Acestea vor fi nu mai putine de 20 la numar, si nu putem sa nu vi le prezentam si noi in detaliu mai jos:

Formula Rossa – Cel mai rapid role-coaster din lume, cu atingerea unei viteze de pana la 240 km/h.
Speed of Magic – O calatorie fantastica 4-D, care simuleaza aventurile unui baiat in imprejurimi magice, unde nu a mai fost niciodata vreun Ferrari
Made in Maranello – O calatorie virtuala in spatele peretilor faimoasei fabrici Ferrari din Maranello, care demonstreaza vizitatorilor intregul proces de productie a unui Ferrari.
V12 – O calatorie in inima unui gigant motor V12.
G-Force – O calatorie plina de senzatii intr-un turn, care ii va propulsa pe amatorii de senzatii tari de-a lungul inaltimii de 62 m a acestuia, pentru senzatii similare cu fortele G ale unui Ferrari. “Calatorii” vor sta intr-un scaun inspirat din schitele lui Ferrari Enzo.
Scuderia Challenge – Simulatoare de curse, apropiate de cele utilizate de pilotii Scuderiei Ferrari in antrenamente.
Viaggio in Italia – O calatorie virtuala deasupra oraselor Italiei si a principalelor monumente si atractii turistice, precum si deasupra celor mai frumoase locuri pentru a conduce un Ferrari.
Fiorano GT Challenge – Un traseu unic de competitie pentru doua modele Ferrari F430 Spiders in duel, care vor avea de infruntat viraje extrem de stranse si implicante.
Bell’Italia – O reconstituire in miniatura a celor mai faimoase locatii ale Italiei – de la regiunea Portofino si Coasta Amalfi pana la traseul sportiv Monza, Colosseum-ul din Roma, Venezia si Maranello, locul de origina al celor de la Ferrari.
Paddock – O reconstituire a sediilor echipei Ferrari, inclusiv garajele acesteia, unde vizitatorii vor avea ocazia sa fie martorii evenimentelor din spatele scenei unei zile de cursa in Grand Prix.
The Pit Wall – Simularea interactiva a scenariilor posibile in curse, in care vizitatorii isi pot testa corectitudinea luarii deciziilor.
Galleria Ferrari – Cea mai mare galerie Ferrari, cu exceptia celei din Maranello, in care vor fi expuse o multime de modele clasice si contemporane Ferrari.
Junior GT – Lectii de condus pentru copii, cu instructii din partea expertilor, unde vor fi conduse modele la scara redusa ale lui F430 GT Spyder pe un traseu special.
Junior Grand Prix – Dupa lectiile primite de juniori, acestia vor putea sa savureze un traseu sportiv intr-o simulare la scara redusa a unei curse de F1.
The Racing Legends – O calatorie printre cele mai glorioase momente din istoria competitiilor in care a participat Ferrari.
Driving with Champions – un show interactiv 3-D, care prezinta aventura unui tanar inginer, care, in prima sa zi de lucru la uzina Ferrari, este invitat intr-o calatorie unica cu un bolid Ferrari de catre un campion de curse.
Cinema Maranello – Sala de cinema, unde va fi proiectat ‘Coppa di Sicilia’, un film scurt, care prezinta una din cele mai inspirante istorii din viata legendarului Enzo Ferrari.
Junior Training Camp – O zona de joaca pentru copii, unde acestia pot simula o spalatorie de masina, pot personaliza un automobil, conduce masini la scara mica, si mai multe alte acitivitati interactive.
Carousel – Expunerea unor prototipuri Ferrari necunoscute publicului, bazate pe ideile de design din cadrul unei competitii specializate Ferrari.
Dining and Shopping – O serie de restaurante si cafenele, menite sa ofere varietatea completa a bucatariei italiene, la care se vor adauga si locatii pentru shopping.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!