Prima pagină  »  Ştiri  »  Automobilele de teren Mitsubishi: oferta unica de toamna!
10 OCTOMBRIE 2008, 16:56
1,836
0
Automobilele de teren Mitsubishi: oferta unica de toamna!
De Ilie Toma
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Centrul Auto Elita 5, dealer-ul oficial Mitsubishi Motors in Moldova, anunta despre reducerea preturilor la gama de modele a automobilelor de teren Mitsubishi: Outlander XL (de la 19.990 Euro), L200 (de la 17 999 Euro) si Pajero Wagon (de la 26 990 Euro).

Oferta unica de toamna de la Centrul Auto Elita 5, reprezinta inca un pas, spre realizarea cerintelor clientilor, ce doresc sa procure un offroader legendar Mitsubishi, numarul carora creste pe zi ce trece. Nu e nimic de mirare: automobilele de teren Mitsubishi dispun de o multime de caracteristici, ce fac diferenta drintre modelele concurente. Un avantaj evident ar fi folosirea trasmisiei inovative Super Select 4WD II, ce ofera abilitati de offroad mult mai bune.

Automobilele de teren Mitsubishi, ocupa pozitii de lider in fiecare clasa. De exemplu, Mitsubishi Pajero Wagon este unul dintre cele mai populare modele 4x4 din Moldova. In clasa SUV-urilor medii, el detine peste 20% din piata iar cota detinuta de catre Mitsubishi Outlander XL este de 25%. L200 este liderul absolut in clasa SUV Pickup, ce detine tocmai 70% din clasa sa.

Noile preturi pentru modelele de teren Mitsubishi, reprezinta inca o etapa a combaterii importurilor neoficiale. Avantajele unui client ce achizitioneaza un automobil de la diler-ul oficial sunt: adaptarea masinii la conditiile climaterice a Moldovei, dotari mai inalte ale automobilelor, garantie de 6 ani fara limita de kilometri, deservire la o statie certificata, unde se folosesc echipamente speciale si unde lucreaza specialisti inalt calificati.

Informatie suplimentara despre preturile si dotarile automobilelor off-road Mitsubishi, puteti obtine la Centrul Auto Elita 5.



Dealer oficial Mitsubishi in Moldova:
Autocentrul Elita 5
bul. Dacia, 55
Telefon de contact: 567-345
www.mitsubishi-motors.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!