Prima pagină  »  Ştiri  »  Jaguar prezinta modelele reincarnate ale legendarului XK
6 OCTOMBRIE 2008, 16:12
1,490
0
Jaguar prezinta modelele reincarnate ale legendarului XK
De Ilie Toma
1
Odata cu aniversarea celor 60 de ani, de la aparitia primei generatii XK, Jaguar prezinta doua versiuni speciale ale modelului curent – XK Diamond Edition si XKR-S, dar si renumitul XK120 si noul XF. Din anul 1948, denumirea XK a devenit un simbol al unei generatii noi de automobile Jaguar. De la modelul original pana la cel actual, s-a pastrat acea politica de creare a ''Automobilelor rapide si frumoase''.

In 1948, Jaguar crea ceea, ce urma sa devina unul dintre cele mai frumoase creatii din lumea automobilelor, ce dispunea de ultra-performantul motor, echipat pe XK120. Pentru a celebra cei 60 de ani de la aparitia primului model legendar, Jaguar a lansat o serie speciala a actualului XK, pentru piata Marii Britanii – purtand denumirea de XK60, aceasta masina exclusiva reprezinta o reincarnare a predecesorilor sai.

Pe langa XK60, va fi prezentat si noul XKR-S, o editie de asemenea limitata, excutata in versiunea Ultimate Black si creata pentru a oferi mai multa performanta si placere de la condus. Fiind capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 4.9 secunde si avand o viteza maxima de 280 km/h, acesta reprezinta cel mai rapid Jaguar, dupa modelul XJ220. In total, vor fi produse doar 50 de unitati XKR-S.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!