Prima pagină  »  Ştiri  »  Noua Skoda Superb GreenLine
10 OCTOMBRIE 2008, 13:49
1,571
0
Noua Skoda Superb GreenLine
De Petru Amihalachioaie
0
In curand, Skoda va incepe vanzarile noului sau model – Superb GreenLine, ce dispune de un nivel redus a gazelor nocive.

Noul Superb GreenLine este un automobil flexibil si spatios, ce ofera calitati fantastice pentru pretul sau. Motorul de 1.9 TDI, ce dispune de un filtru de particule, este in stare sa produca 105 CP si poate fi cuplat la o cutie manuala in cinci trepte.

Superb din gama GreenLine emite 136 g/km de CO2 si are nevoie de mai putin de 4.5 litri pentru a parcurge 100 km. Inginerii Skoda au putut atinge un astfel de consum mic, datorita dezvoltarii unui numar mare de solutii. Ei au redus din greutatea automobilului, au facut cursa treptelor mai lunga si au modificat putin unitatea centrala electronica, pentru o eficienta mai buna. Multumita acestora si unui coeficient aerodinamic mai bun, s-a reusit crearea unui automobil mai ecologic.

Chris Horrell, manager de marketing al companiei Skoda a comentat: ''Ultima aparitie din gama noastra GreenLine va fi bine primita de catre clientii ce vor un automobil mai ecologic, dar totodata sa faca parte dintr-un segment mai mare.''

''Odata cu cresterea interesului pentru automobilele mai ecologice, speram ca Superb GreenLine va atrage clientii din domeniul business-ului, ce prefera o masina cu un pret mai redus, dar cu o calitate de un nivel inalt.''
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!