Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Suzuki Alto a fost dezvaluit la Salonul din Paris
3 OCTOMBRIE 2008, 17:17
1,295
0
Noul Suzuki Alto a fost dezvaluit la Salonul din Paris
De Ilie Toma
0
La Salonul Auto din Paris, Suzuki a dezvaluit noul Alto, fiind deja al cincilea membru din gama europeana a producatorului japonez. Noul Alto este pe cat de mobil in traficul urban, pe atat de performant. Nu a fost uitat nici consumul de combustibil si emisiile de CO2, care acum sunt la un nivel redus, respectand astfel cerintele de ocrotire ale mediului ambiant. In afara de asta, este unul dintre automobilele cele mai placute la condus – un exemplu reusit a filosofiei “Drumul vietii”, pe care Suzuki o abordeaza.

Fiind al doilea model din a doua faza a strategiei mondiale Suzuki (o faza ce are ca scop crearea automobilelor placute si prietenoase cu mediul inconjurator), noul Alto ofera un nivel pe masura de comfort, chiar daca masina nu este prea mare.

De asemenea, design-ul sportiv, elaborat in stil european, ce dispune de o aerodinamicitate excelenta, inseamna ca noul Alto este cel mai stilat automobil din segmentul sau.

Noul Alto se va alatura modelelor Suzuki, din segmentul mini si compact, ce au marcat un succes nu doar in Japonia, dar si in intreaga lume. Alto este raspunsul companiei la intrebarea motoarelor ecologice. Suzuki are in plan sa produca anual 60.000 unitati in Europa, vanzarile urmand sa demareze in primavara lui 2009.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!