Prima pagină  »  Ştiri  »  Primele imagini cu noua generatie Mazda3!
9 OCTOMBRIE 2008, 07:16
1,441
0
Primele imagini cu noua generatie Mazda3!
De Ilie Toma
0
Dupa 5 ani aflata in productie, generatia actuala a modelului Mazda3 a ajuns la sfarsitul carierei sale. Astazi noapte, Mazda a anuntat intregii prese auto mondiale ca va prezenta noua generatie Mazda 3 in versiune sedan si hatchback la Salonul Auto de la Los-Angeles, la 19 Noiembrie 2008.

Noua generatie Mazda3 continua aceleasi linii fascinante de design ale modelului mai mare din gama - Mazda6. Imaginile alaturate vorbesc de la sine. Probabil, mai ales pentru Republica Moldova, modelul va cunoaste un succes rasunator.

Producatorul anunta pentru noua generatie a modelului motoare econome, izolare acustica exceptionala, toate in scopul de a corespunde traditiei filosofiei "Zoom-Zoom" si de a o dezvolta mai departe. Dupa cum ne spun japonezii, Mazda3 va reprezenta tot ce-si poate dori un sofer de la o compacta sport.

Actuala generatie a modelului a fost vanduta intr-un total de 1.8 milioane exemplare in peste 100 de tari ale lumii, de la lansarea sa in 2003. Astfel, fiecare a 3-a Mazda vanduta in aceasta perioada a fost o Mazda3.

Producatorul nu a ales intamplator SUA pentru a lansa modelul. Criza economica fara precedent din SUA a determinat o migrare a cererii catre modelele compacte in preferintele americanilor, si doar producatorii care isi gandesc cu un pas inainte strategia pe piata americana vor putea inregistra in continuare vanzari bune acolo. Pentru piata americana sunt anuntate deocamdata doua motorizari: 2.0 litri si 2.5 litri, ambele pe benzina. Pe piata europeana, probabil, vor fi disponibile si motoare de 1.6 sau 1.8 litri, precum si dieselul de 2.0 litri, sau, foarte probabil, si noul motor Mazda de 2.2 litri turbodiesel.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!