Prima pagină  »  Ştiri  »  Seat prezinta noul sau model la Salonul Auto din Paris: Exeo
2 OCTOMBRIE 2008, 14:24
1,699
0
Seat prezinta noul sau model la Salonul Auto din Paris: Exeo
De Ilie Toma
0
La Salonul Auto din Paris, Seat va prezenta noul sau model, Exeo. Acesta va fi primul model al producatorului spaniol, ce va face parte din clasa medie a sedanurilor si reprezinta o aparitie importanta pentru Seat.

Erich Schmitt, Presedintele Seat, a comentat: ''Multumita modelului Exeo, putem oferi clientilor un model dinamic si sportiv, ce face parte din segmentul mediu al sedanurilor. Totodata, este destinat clientilor nostri, ce vor sa treaca de la un automobil de clasa mai mica la unul de clasa mai mare.''

Cele mai importante caracteristici ale noului sedan de 4.60 m sunt design-ul dinamic si elegant, comfortul de inalta calitate si varietatea de motoare dinamice si mai ecologice. La dispozitia cumparatorilor vor fi patru unitati pe benzina, cu puteri cuprinse intre 102 CP si 200 CP si trei unitati diesel de ultima generatie, ce livreaza de la 120 CP pana la 170 CP. Cinci dintre aceste sase motoare sunt dotate cu turbina, iar asta inseamna performante mai mari si consum si emisii de CO2 reduse. Toate motoarele corespund normelor de poluare Euro 5.

In interior, gasim tehnologii de ultima ora: sistem de navigare, un nou sistem media ce dispune de multiple functii si conexiuni (MP3, MPEG4, IPOD, USB, Bluetooth) si pentru prima data gasim un acoperis, ce are incluse baterii solare, ce alimenteaza sistemul de ventilatie.

Noul Exeo ofera tehnologii de ultima ora si calitate foarte inalta. Masina va fi produsa la uzina Martorell, Spania, impreuna cu fratele sau mai mic, Ibiza.

Noul Seat Exeo va fi disponibil incepand cu primavara anului 2009 si va avea un pret de baza de 22.000 Euro.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!