Prima pagină  »  Ştiri  »  Skoda Octavia Facelift a fost prezentata la Paris
3 OCTOMBRIE 2008, 13:01
1,224
0
Skoda Octavia Facelift a fost prezentata la Paris
De Ilie Toma
0
Produsa sau asamblata in opt tari, Octavia reprezinta bestseller-ul companiei Skoda. Versiunea ce a primit un facelifting, vine acum cu un design mai emotionant si puternic. ''Octavia a avut intotdeauna un loc aparte in gama modelelor Skoda. Este cel mai reusit model al nostru, popular in toata lumea. Iar acum masina a suferit modificari atat exterioare cat si interioare, totodata dispunand de tehnologii noi'', a spus Eckhard Scholz, membru responsabil a dezvoltarii tehnologice.

Privind automobilul din fata, remarcam elementele cheie, in special noua forma a farurilor, grila robusta a radiatorului si bara de protectie integrala. Modificarile partii frontale constau in noile faruri si de asemenea bara de protectie.

Interiorul ofera o gama larga de inovatii a sistemului audio si a sistemului de navigare. Volanul, butoanele de control al aerului conditionat si insertiile decorative de pe usi si consola centrala – toate au fost redesenate. In plus, toate cele enumerate mai sus sunt disponibile in toate nivelurile de echipare (Classic, Ambiente si Elegance).

Noile faruri adaptive cu xenon fac parte din siguranta activa a masinei, iar cea pasiva este asigurata de catre tetierele WOKS, destinate micsorarii traumelor in caz de impactul din spate (oferit standart in toate echiparile).

Modificarile inovative le regasim si sub capota – Skoda vine cu noul motor de 1.4 litri TSI, ce produce 122 CP. Motoarele pe benzina de 1.4 si 1.8 litri pot fi cuplate la o cutie de viteze automata DSG, in sapte rapoarte.

Pe langa modelele modificate Octavia, Octavia Combi si Octavia Combi 4x4, compania isi prezinta intreaga sa gama de modele, cum ar fi Fabia SportLine, ce dispune de un acoperis exclusiv, Roomster Cycling si desigur, modelul de top – Superb. Gama modelelor ecologice GreenLine, a producatorului ceh, va fi reprezentata de catre modelele Fabia si Superb. Iar cei ce prefera un mod de viata activ, la sigur vor fi entuziasmati de versiunile Scout a modelelor Roomster si Octavia.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!