Prima pagină  »  Ştiri  »  « Earth Hour - Ora Pamantului» la Toyota Centru Chisinau «Continent»
1 APRILIE 2009, 16:23
1,574
0
« Earth Hour - Ora Pamantului» la Toyota Centru Chisinau «Continent»
De Centrul Toyota Chisinau Continent
0
La data de 28 Martie 2009, Toyota Centru Chisinau «Continent» a luat parte la actiunea globala «Earth Hour - Ora Pamantului». Timp de o ora – intre orele 20.30 si 21.30 – in reprezentanta a fost stinsa lumina. Astfel Toyota Centru Chisinau «Continent» a luat parte la sustinerea miscarii globale impotriva schimbarii climei, ce se petrece sub egida Fondului Mondial al Mediului Inconjurator (WWF).

«Earth Hour - Ora Pamantului 2009» - este un apel mondial ce are drept scop atragerea atentiei fiecarui om, organizatii cat si a intregii societati. Este o chemare la inceperea actiunilor de asumare a responsabilitatilor, si de a adera la efortul comun pentru a asigura un viitor stabil si prosper. Cele mai cunoscute locuri si puncte de atractie de pe intreg globul pamantesc au stat in bezna pentru o ora. Oamenii din intreaga lume au stins luminile si au discutat impreuna metodele de asigurare a unui viitor mai curat pentru planeta.

Peste 64 tari au luat parte la actiunea «Earth Hour - Ora Pamantului 2009», printre care si Republica Moldova. Ne dam bine seama, ca astfel de actiuni simple pot avea rezultate mari la stimularea populatiei.

Din acest motiv, importatorul oficial Toyota in Republica Moldova, a participat activ la aceasta actiune prin inregistrarea pe site-ul www.earthhour.org.

«Earth Hour - Ora Pamantului 2009» este o raza de speranta si o chemare la actiune. Fiecare poate contribui cu ceva. Toyota Centru Chisinau «Continent» a contribuit.



Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!