Prima pagină  »  Ştiri  »  Cancelarul german de stat, Angela Merkel, a vizitat Opel
2 APRILIE 2009, 13:14
1,263
0
Cancelarul german de stat, Angela Merkel, a vizitat Opel
De Redactia PiataAuto.md
0
Cancelarul german, Angela Merkel, a vizitat linia de asamblare a modelului Opel Insignia din orasul Rüsselsheim. In cadrul acestei vizite scurte de 90 minute, cancelarul a avut ocazia sa discute cu angajatii fabricii, chiar in momentul cand acestia erau in procesul de lucru. Angela Merkel a fost acompaniata de Premierul regiunii Hessen – Roland Koch, de Ministrul Apararii al Germaniei – Franz Josef Jung si de Ministrul Economiei din regiunea Hessen – Dieter Posch.

Functionarii au facut cunostinta cu linia de asamblare a lui Opel Insignia, cat si cu intreaga uzina. Productia lui Insignia a inceput in Noiembrie 2008, iar de atunci a castigat numeroase premii, dar cel mai important ramane a fi Masina Anului 2009 in Europa. Deja peste 80.000 clienti au comandat un Opel Insignia.

Scopul principal al vizitei a fost continuarea productiva a cooperarii dintre stat si producatorul auto, cat si acordarea in viitor a investitiilor mari pentru dezvoltarea in continuare a gamei de modele. Presedintele General Motors Europa, Carl-Peter Forster, a multumit la sfarsit cancelarului pentru vizita, cat si pentru atentia sporita pe care o acorda companiei Opel.

Angela Merkel a declarat ca este increzuta ca investitiile se vor recupera, fiindca in prezent Opel este pe drumul cel bun, datorita planului de viitor si a produselor ce ofera o concurenta serioasa pe piata.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!