Prima pagină  »  Ştiri  »  Chip tuning de la Arturs Speed Shop
8 APRILIE 2009, 10:15
1,599
0
Chip tuning de la Arturs Speed Shop
De Arturs Speed Shop
0
• Daca nu va place ca ati conectat aerul conditionat in zilele toride si automobilul Dvs nu raspunde cu aceeasi reactie la start;
• Daca va atribuiti la acei conducatori de automobile, care inteleg ca nu trebuie de aruncat banii pe discurile din aliaj usor, sau pentru a imbunatati sistemul audio;
• Daca priviti automobilul Dvs ca un mijloc de a va sublinia statutul social si nu va este frica sa ridicati turatiile motorului mai sus de 3.000 rpm, pentru a primi o placere cu totul speciala de la conducerea vehiculului, super – chip tuningul – este exact ce aveti nevoie!

Zilele toride de vara si ambuteiajele fac viata imposibila fara aer conditionat, iar automobilul meu cu 64 cai putere si un propulsor de 1.2 litri are starturi tot mai lente la semafoare care ma fac tot mai trist. Pe scaunul de alaturi se afla doar cateva reviste si nici un pasager, iar eu cu tristete ma gandesc: "Ce ar fi oare daca incarc masina cu prieteni si vom merge la frigarui?" Astfel cu mari sperante si intrebari merg la compania "ARTHURS‘S SPEED SHOP":



- Conduc o Skoda Fabia cu 64 cai putere, ce se va schimba dupa chip tuning? Ce voi simti?


- Veti simti o cu totul alta masina! La cei 64 cai putere vom adauga un numar ’’x’’ de cai putere (pentru fiecare model caracteristicile schimbarilor sunt diferite! -), dar in realitate aceasta arata astfel: daca veti lua la bord patru oameni si veti conecta aerul conditionat, atunci la semafor veti accelera mult mai usor si chiar poate veti depasi masina de langa Dvs. Fapt ce la sigur nu se intampla acum. Dar daca sa vorbim in detalii, dupa chip tuning pedala de accelerare reactioneaza mult mai repede la comenzile soferului (efectul de ezitare se micsoreaza), chiar daca automobilul va fi incarcat, propulsorul are turatii mai mari si este mai puternic, iar pe langa aceasta emite un sunet mai agresiv.

- Cum va influenta acest capriciu la consumul de combustibil? Anume aceasta caracteristica ma atras la alegerea acestui automobil!

- Nu va speriati, consumul de combustibil nu va creste, iar in unele situatii chiar se va micsora – acest fapt este legat de modificarea programei de pregatire a combustibilului pentru procesul de amestec cu vaporii de aer.

- Deci, ce automobile se pot bucura de chip tuning?

- Poate fi orice automobil ce dispune de un sistem electronic de control al propulsorului. Mai usor este sa divizam automobilele in doua grupe – aspirate natural si aspirate cu turbina (alimentate cu benzina sau diesel). Un efect mai mare este obtinut la propulsoarele aspirate cu turbina – adaosul de putere poate fi ridicat pana la 30 % (de exemplu puterea propulsorului unui Volkswagen 1.8 Turbo, creste de la 150 pana la 210 cai putere.) Lista cu automobile ce pot fi modificate poate fi vazuta pe site-ul Upsolute.ru. In fiecare zi lista automobilelor creste tot mai mult.

- Sa facem o concluzie provizorie. Chip tuningul exista pentru oameni, carora le place sa simta automobilul pe care il conduc si vor sa i-a cat mai mult de la masina sa, decat a prevazut constructorul auto. La noi vin cei ce doresc sa i-a mai multe de la viata. Existam pentru cei ce sunt gata sa conduca un automobil increzut si rapid, chiar daca acesta este – un Renault Megan obisnuit sau Volkswagen Golf, oricum puterea aditionala oferita de caii putere si cuplul maxim va fi total diferita si mult mai simtitoare. Incercati si Dvs!


Adresa ARTHUR’S SPEED SHOP:
Str.Tighina 7, Chisinau, tel: 079 89 40 83
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!