Prima pagină  »  Ştiri  »  Ferrari a dezvaluit interiorul noului 458 Italia
3 SEPTEMBRIE 2009, 17:35
1,278
0
Ferrari a dezvaluit interiorul noului 458 Italia
De Redacţia PiataAuto.md
1
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
Dupa ce cu putin timp in urma Ferrari facea publice primele informatii al unuia din cele mai rapide modele construite vreodata de companie, iata ca cu putin timp inainte ca acesta sa fie dezvaluit la Salonul Auto de la Frankfurt, ne este dezvaluit si interiorul noului model.

Putin probabil este faptul ca cineva se gandea sa regaseasca aici lux si confort inalt, din potriva, sportivitatea si ambianta de la interior asemanatoare cu cea regasita in cockpit-ul unui bolid de curse este cea dorita de majoritatea fanilor Ferrari, circuitul de curse nu cere confort, acesta e dornic de viteze inalte si cauciucuri roase. Intre scaunele sportive tapitate din piele sunt amplasate butoanele cutiei de viteze: R, LC si Auto.

Volanul noului Ferrari 458 Italia este multi functional… In primul rand aici este amplasat butonul Start/Stop care nu poate sa nu fie observat datorita dimensiunii mari ce il caracterizeaza. La fel de pe volan poate fi setata suspensia, dar si maneta de selectare a modului in care poate rula bolidul: CT, CTS, Race, Sport si Snow. Stergatoarele ferestrelor, semnalul sonor, semnalizatoarele si actionarea farurilor deasemenea pot fi actionate de pe volan.

Fiind pozitionat pentru a putea fi accesat usor de catre conducator, pe consola centrala este amplasat un buton cu care se poate manevra sistemul de navigare, telefonul mobil, sistemul audio si radioul. Putin mai jos de acesta, sunt amplasate comenzile sistemului de incalzire si a conditionerului.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!