Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Volkswagen Polo cu 3 usi va fi prezentat la Frankfurt
1 SEPTEMBRIE 2009, 10:14
1,402
0
Noul Volkswagen Polo cu 3 usi va fi prezentat la Frankfurt
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
Doar doua saptamani au mai ramas pana va lua startul unul din cele mai importante evenimente automobilistice ale anului – Salonul Auto de la Frankfurt. Anume pe pamant natal numerosi constructori germani de automobile au decis sa-si prezinte cele mai noi modele, iar printre acestia se afla si Volkswagen, care vine sa arate intregii lumi cel mai mic model produs de companie – noul VW Polo cu 3 usi.

Design-ul care il caracterizeaza pe noul Polo cu 3 usi a fost preluat de la Volkswagen Golf, cel care de fapt a inpus un nou stil pentru mai multe modele din gama Volkswagen. Liniile exteriorului sunt ceva mai intinse, iar datorita montantilor laterali practic invizibili, noul Polo cu 3 usi pare sa fi preluat si din liniile noului VW Scirocco, fiind foarte asemanator coupe-urilor din profil. Dupa lansare, micutul Polo va fi disponibil in trei versiuni – Trendline, Comfortline si Highline, iar versiunea de baza va fi propulsata de un motor de 1.2 litri cu sistem de stabilitate ESP.

Mai tarziu va fi oferita si versiunea BlueMotion, care la fel va fi prezentata la Frankfurt. Aceasta promite sa fie cea mai economa din clasa sa, iar consumul de 3.3 litri la 100 km indicat de constructor pare sa demonstreze acest lucru. Sub capota va fi regasit un diesel de 77 cai-putere care va elimina in aer doar 87 g/km CO2.

Pana in acest moment a fost anuntat ca vor fi oferite 6 motoare pentru noul Polo cu 3 usi - 3 pe benzina si 3 diesel. Puterea propulsoarelor pe benzina variaza intre 60 si 85 cai-putere. Ceva mai tarziu va fi oferit si un al patrulea motor pe benzina cu tehnologie TSI si 105 cai-putere. Pentru prima data, Polo va putea fi cuplat la cutia de viteze cu 7 rapoarte DSG, care va fi oferita optional pentru propulsorul cu 85 si 105 cai-putere. Cat priveste diesel-urile, toate sunt oferite cu filtre de particule si tehnologie common rail. Puterea acestora este de 75, 90 si 105 cai-putere, unde versiunea cu 90 cai-putere va putea fi cuplat la cutia automata DSG. Dupa cum spuneam mai inainte, la inceputul anului 2010 va fi oferita si versiunea diesel BlueMotion, care va avea o capacitate cilindrica de 1.2 litri.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!