Prima pagină  »  Ştiri  »  Parada senzationala pe strazile capitalei!
9 NOIEMBRIE 2009, 17:22
1,552
0
Parada senzationala pe strazile capitalei!
De Redactia PiataAuto.md
1
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
Saptamana trecuta, in capitala a avut loc un eveniment auto deosebit – parada automobilelor de epoca, exemplare ce fac parte din Clubul de Masini de Epoca din Republica Moldova. Fiind sustinuta de importatorul Geely Motors in Republica Moldova, parada automobilelor de epoca si-a luat startul pe strazile capitalei de la showroom-ul Geely Motors, ca mai apoi, toate cele 13 exemplare de mare valoare sa defileze spre bucuria trecatorilor pe strazile Chisinaului.

In asa mod, parada masinilor de epoca a inceput la ora 13.00, luand sfarsit in jurul orei 16:30 in Piata Marii Adunari Nationale. Anume aici toti doritorii au fost intampinati cu multa caldura si respect de catre organizatorii evenimentului, cat si de catre proprietarii frumoaselor bijuterii retro pe patru roti, care au avut grija sa explice entuziastilor toate detaliile despre modelul detinut.

Nu au intarziat sa apara si numarul mare de poze facute exponatelor absolut fabuloase, cat si semnalele sonor ale conducatorilor ce treceau pe langa automobilele de epoca expuse in piata – semn ca evenimentul a placut tuturor. Printre automobilele expuse au putut fi regasite asa modele unice precum Cadillac De Ville, Packard, Mercedes-Benz, Gaz, Volkswagen, Marlin Berlinetta, s.a.

In scurt timp dupa finisarea paradei automobilelor de epoca, reprezentanta Geely Motors a invitat toti doritorii intr-un restaurant select din capitala, acolo unde toti participantii si invitatii evenimentului au avut ocazia sa se relaxeze intr-o atmosfera placuta discutand in acelasi timp despre viitoarele evenimente de acest gen.

Apropo, in cadrul evenimentului de la finele saptamanii trecute, a fost facuta publica stirea potrivit careia importatorul Geely Motors in Republica Moldova va gazdui in prima vineri din fiecare luna, intalnirile Clubului Masinilor de Epoca, reuniune ce va avea loc chiar la showroom-ul reprezentantei. Cu aceasta ocazie, reprezentantii Geely Motors a invitat toti pasionatii de autoturisme retro si nu numai, la aceasta expozitie lunara a patrimoniului auto din Republica Moldova, la care s-a dovedit ca tine din tot sufletul.

Redactia PiataAuto.md tine sa multumeasca din tot sufletul organizatorilor pentru sentimentele pozitive si sa ureze mult succes importatorului Geely Motors in Republica Moldova si Clubului Masinilor de Epoca in proiectele comune de viitor!

Putin mai jos puteti admira o frumoasa galerie foto de la parada automobilelor de epoca.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!