Prima pagină  »  Ştiri  »  Vanzari impresionante pentru Ford Fiesta
3 NOIEMBRIE 2009, 15:04
1,204
0
Vanzari impresionante pentru Ford Fiesta
De Constantin Mihalachi
0
Se pare ca producatorii de automobile isi revin tot mai mult din recesiune… Acum este randul companiei Ford sa anunte ca treburile ii merg din ce in ce mai bine, in special cele legate de ultima generatie Ford Fiesta. La doar un an de la debutul sau, peste 500.000 clienti au optat pentru un asemenea model, cifra ce ofera mult optimism companiei, deoarece planifica sa introduca Fiesta in anul urmator in Statele Unite ale Americii si in Asia.

Odata ce au inceput vanzarile pentru noua Fiesta in Octombrie 2008, aceasta a devenit foarte rapid extrem de populara, reusind sa ajunga a doua cea mai vanduta masina in Europa, si numarul unu in clasa sa. Noul Ford Fiesta a jucat un rol important si la cresterea cotei de piata a companiei pe piata europeana, cea care in Septembrie anul curent s-a ridicat pana la 9.2 %, cea mai mare cota a companiei Ford in Europa din anul 1999.

Potrivit companiei, vanzarile vor creste si mai mult pentru Fiesta, dupa ce aceasta va fi prezentata la Salonul Auto de la Los Angeles din Decembrie anul curent. Programata sa ajunga in showroom-urile americane in vara urmatorului an, Fiesta poate de pe acum opta pe 50.000 potentiali clienti, datorita programului Fiesta Movement, o initiativa Ford potrivit careia 100 tineri au in prezent ocazia sa testeze pentru o perioada de 6 luni versiunea europeana Fiesta pe teritoriul american.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!