Prima pagină  »  Ştiri  »  A fost lansat site-ul oficial Lexus in Moldova
5 NOIEMBRIE 2010, 17:24
2,061
0
A fost lansat site-ul oficial Lexus in Moldova
De "Continent" SRL - Dealer Oficial Lexus in Moldova
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Dupa obtinerea, in 2009, a statului de Importator Oficial Lexus in Moldova, compania „Continent” anunta acum lansarea site-ului oficial Lexus in Moldova – www.lexus-moldova.md

Noul site Lexus corespunde standardelor internationale ale marcii, si aduce un design rafinat, informativitate si functionalitate. Acesta cuprinde informatii importante pentru toti posesorii automobilelor Lexus, dar si pentru cei care abia planifica achizitia unui model Lexus.

Site-ul cuprinde informatii despre intreaga gama de modele, disponibila la importatorul oficial Lexus in Moldova: Lexus IS, GS, LS, RX, GX si LX.

Site-ul este elaborat in doua limbi: romana si rusa. Vizitatorii site-ului pot afla avantajele achizitiei unui model Lexus de la distribuitorul oficial, pot lua cunostinta cu caracteristicile automobilelor, dotari, preturi si, cel mai important, acestia isi pot personaliza modelul preferat Lexus intr-o interfata dedicata.

Va amintim ca singurul importator oficial Lexus in Moldova, compania “Continent”, este situat intr-o locatie cu o infrastructura dezvoltata, in centrul capitalei: pe viaductul Centru-Botanica, la adresa str. Arborilor 17/1.

Acum, inainte de vizita in showroom-ul companiei “Continent”, puteti sa Va familiarizati in detaliu cu intreaga gama de modele, puteti cunoaste dotarile posibile pentru fiecare model si culorile disponibile. De asemenea, o viziune completa este oferita si de aplicatia de vizualizare a automobilelor in regim 360°.

Un intreg compartiment al site-ului este dedicat tehnologiilor hibride Lexus. Toti vizitatorii site-ului au ocazia sa se familiarizeze in detaliu cu toate modelele Lexus cu propulsie hibrida. De asemenea, pe site poate fi urmarita o prezentare video a tehnologiei hibride.

Mai mult ca atat, pentru admiratorii Lexus site-ul cuprinde si o sectiune dedicata istoriei marcii, celor mai noi realizari Lexus, precum si noutatilor si evenimentelor Lexus din Moldova si din lume. Aici vor fi publicate si toate stirile locale Lexus, din Republica Moldova.

Va uram bun venit in lumea luxului si a tehnologiilor viitorului Lexus!

Vizitati www.lexus-moldova.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!